Sport

Romanii, loviti de ghinion în Arabia Saudita. Final dramatic de campionat pentru Marius Sumudica si Daniel Isaila

Publicat: 17 mai 2019
1

Al Shabab, echipa antrenata de Marius Sumudica, a pierdut dramatic partida din ultima etapa a campionatului din Arabia Saudita în fata celor de la Al Hilal, scor 2-3. Finalul a fost unul dramatic pentru formatia lui Marius Sumudica, care a ratat calificarea în viitoarea editie a Ligii Campionilor Asiei.

Condusa cu 2-0, Al Shabab a avut o revenire fantastica, reusind sa egaleze în minutul 89. Gomis si Sebastian Giovinco au marcat pe Al Hilal, însa Al Shabab a revenit fantastic dupa golurile marcate de Seba (n.r. – dupa o pasa a lui Budescu) si Al Sulaiheem, în minutul 89. Al Hilal, care a pierdut titlul în fata celor de la Al Nasr, la diferenta de un singur punct, a reusit sa câstige, gratie unui penalty transformat de Gomis, în minutul 90+2.
În urma acestei înfrângeri, Al Shabab a terminat campionatul pe locul 5, formatia antrenata de Marius Sumudica fiind depasita de Al Taawon, dar si de Al Ahli, formatie cu care Nicolae Stanciu se afla în conflict, din motive financiare.

Daniel Isaila, ghinion teribil. Al Hazem va juca barajul pentru evitarea retrogradarii

Nici Daniel Isaila nu a avut parte de noroc în ultima etapa a campionatului. Al Hazem avea nevoie de victorie pentru a fi sigura ca scapa de retrogradare. Formatia antrenata de Isaila a condus cu 2-0 la pauza, dupa golurile marcate de fostul dinamovist Diogo Salomao ('40) si Rodolfo ('44).
Al Qadisiya, care avea si ea nevoie de victorie pentru a scapa de emotiile retrogradarii, a egalat în finalul partidei, dupa golurile marcate de Bismark (80') si Jorge (87').

Al Hazem, care avea nevoie de victorie pentru a se salva de la retrogradare, a avut sansa victoriei în prelungirile partidei. Salomao a ratat însa un penalty în minutul 90+7, iar Al Hazem a terminat campionatul pe locul 13. Astfel, formatia lui Daniel Isaila va trebui sa joace un baraj pentru evitarea retrogradarii.

Adauga un comentariu