National

Romanii vor trai ceva mai bine din 2012

Publicat: 10 apr. 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:215794;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Romanii vor incepe sa resimta in buzunare cresterea economica spre sfarsitul anului si in 2012, sustine premierul Emil Boc.

Intr-un interviu acordat ieri Pro TV, primul-ministru a mentionat ca Executivul lucreaza in acest moment pe un scenariu pozitiv, care presupune o crestere economica in 2011 de pana la doua puncte procentuale si de 4,5 la suta anul viitor. „Spre sfarsitul anului si in 2012 oamenii vor resimti inclusiv in buzunare cresterea economica. Evident ca suntem cu ochii in patru la ce se intampla in lume, dar scenariul de baza este acesta pe care vi l-am spus: 1,5-2 la suta crestere economica in acest an si 4,5 la suta crestere in 2012”, a declarat Emil Boc.

Pentru a nu compromite stabilitatea economica, obtinuta cu eforturi foarte mari, premierul a precizat ca nu e dispus la nici un fel de compromis electoral nici in acest an, nici in 2012, cand sunt alegerile locale si parlamentare. „Nu am de gand sa cedez nici unei tentatii populiste, indiferent de consecintele electorale care vor urma”, a completat Boc, care s-a aratat increzator in sansele actualei formule de guvernare de a castiga alegerile urmatoare. „PD-L si partenerii sai de coalitie au toate sansele sa castige alegerile din 2012. In PD-L exista o noua generatie de politicieni, e vorba de o combinatie de maturitate, oameni tineri si oameni noi. Am convingerea ca vor confirma in colegiile lor in 2012″, a conchis Emil Boc.
Adauga un comentariu