Cancan ultimă oră

Romanița Iovan, dezvăluiri incredibile despre fostul soț: „A murit cu zile!“

Publicat: 26 nov. 2021
Romanita Iovan
Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România

Creatoarea de modă Romanița Iovan a venit cu dezvăluiri incredibile despre moartea fostului soț, pilotul Adrian Iovan, care a încetat din viață în anul 2014, în urma unui tragic accident aviatic.

Romanița Iovan a rememorat într-o emisiune TV modul în care a aflat teribila veste că Adrian Iovan a murit și a povestit cum a reacţionat fiul lor.

Romanița Iovan a spus că atunci a fost un amalgam de știri care anunțau că toată lumea e în viață, că au fost găsiți, că nimeni nu a pățit nimic. Creatoarea de modă și-a amintit că la TV s-a spus că Albert s-a culcat cu gândul că tatăl lui e ok și că aștepta ca aceasta să se întoarcă.

Romanita Iovan

„Mi-am găsit o forță pe care nu credeam că o am. Când i-am zis că a murit ca un erou, că are un tată erou, am observat că are o forță în el mai mare decât mine și oricare altă persoană”, a rememorat Romanița Iovan.

Creatoarea de modă a adăugat că i s-a transmis atunci că de la Colegiul Medicilor i se va da fiului ei o diplomă. Reacția lui Albert a fost că nu vrea nicio diplomă și nu înțelege cum dintr-un avion plin de medici nu a fost niciunul în stare să-l ajute pe tatăl lui.

„Adrian a murit cu zile! A murit înghețat. Hipotermie scrie pe certificatul de deces”, a mai spus aceasta.

Romanita Iovan

De 13 ani, Romanița Iovan este într-o relație cu Iulian Gogan

Romanița Iovan și Iulian Gogan s-au cunoscut în urmă cu 13 ani. Atunci el a fost client și avocat la terasa de la Hilton și așa au ajuns ca de la prieteni să devină iubiți.

Despre bărbatul cu care la un moment dat s-a spus că se va căsători, Romanița a declarat că este bărbatul care o înțelege cel mai mult ca femeie și pe care se poate baza necondiționat si care ii este alături mereu.

Creatoarea de modă a adăugat că și-a dorit un iubit care să știe ce îi trebuie și să fie acolo când trebuie.

Cei doi chiar au spus că nu au nevoie de un act de căsătorie ca relația lor sa funcționeze mai bine. Ei susțin că au descoperit că responsabilitatea, iubirea și sprijinul unuia pentru altul le păstrează iubirea.

Iubitul Romaniței se înțelege foarte bine cu Albert, fiul creatoarei de modă, cei doi mergând împreună la diverse activități.

Romanita Iovan si Iulian Gogan

Cum arată Romanița Iovan la vârsta de 57 de ani

Recent, Romanița Iovan a demonstrat că arată impecabil în costum de baie, la vârsta de 56 de ani. Creatoarea de modă și-a păstrat formele care au făcut-o celebră, dovadă fiind pozele postate de aceasta din vacanța din Grecia.

Romanița Iovan s-a fotografiat în costum de baie și a postat imaginea pe contul de Instagram. Urmăritorii vedetei i-au transmis mai multe mesaje de laudă în legătură cu aspectul ei fizic. Fanii au felicitat-o pentru faptul că se menține atât de bine la vârsta ei.

Romanita Iovan si Iulian Gogan

Comentarii
  • La fel a murit cu zile si amantul ei cu care au fost surprinsi calarinduse de catre ”incornorat” care sia spalat demnitatea ranita inpuscandul ca drept spargator de case ca sa descopere mai apoi ca femeia se calarea cu procurorul de caz !

Adauga un comentariu