Magazin

Romanul care la 25 de ani castiga UN MILION DE DOLARI. Vezi cum

Publicat: 19 mai 2014
1

Flaviu Sinmihaian, un tanar din Nasaud, a inventat un soft care acum este folosit de peste 1.000 de farmacii din SUA. Afacerea ii aduce anual un venit de circa un milion de dolari.

Un tanar in varsta de 25 de ani din Nasaud a pus la punct un soft care, la doar un an de la lansare, ii aduce venituri de un milion de dolari. „iMedicare” se numeste softul inventat de Flaviu Simihaian, care este folosit acum de peste 1.000 de farmacii americane, scrie Business Magazin.

Citeste si Cum arata in REALITATE Iisus Hristos? Nu o sa-ti vina sa crezi!

„iMedicare” ii ajuta pe pacientii farmaciilor din SUA sa gaseasca planul cel mai bun de asigurare pentru medicamentele lor, iar pe farmacisti sa ofere serviciul adecvat fiecarui pacient.

„Este cel mai bun lucru inventat de la penicilina incoace”, a povestit, entuziasmat, un reprezentant al unei farmacii din Los Angeles.

Citeste si DESCOPERIRE INCREDIBILA! Astronomii cred ca au DEPISTAT mesaje EXTRATERESTRE

Flaviu a ajuns prima data in SUA in anul 2001, pentru a juca tenis de camp. Avea 12 ani si se clasa printre primii cinci jucatori de tenis la nivel national pentru categoria sa de varsta. Dupa ce o familie de americani i-a vizitat familia prin intermediul fundatiei Rotary International, a primit oportunitatea de a juca in Statele Unite.

Citeste si Pana acum a fost ascuns populatiei. Iata care este factorul decisiv in declansarea

Tags:
Adauga un comentariu