International

Romanul declarat sfant la Ierusalim. Profetia acestuia despre Razboiul „de pe urma”

Publicat: 24 feb. 2016
1
Calugarul roman declarat sfant la Ierusalim face o profetie tulburatoare despre „razboiul de pe urma„. Pe data de 31 ianuarie 2016, Patriarhia de Ierusalim a recunoscut sfintenia Cuviosului Ioan Iacob Hozevitul, trecandu-l in propriile sinaxare. Ioan Iacob Hozevitul, romanul declarat sfant la Ierusalim, anunta „nori de necazuri si de tulburari in toata lumea”. El spune ca lumea este astazi ca un cazan care clocoteste, iar omenirea se preocupa doar de fabricarea de arme ucigatoare. Ioan Iacob Hozevitul prevede ca nu e departe momentul cand „se vor aprinde toate natiile de pe pamant” si acesta este semnul care prevesteste „razboiul cel de pe urma”. O singura scanteie ajunge ca sa aprinda tot Pamantul, scrie sfantul roman, iar aceasta scanteie poate sa sara pe negandite si de acolo de unde nu te astepti.
„Fratilor si surorilor duhovnicesti, nourii de ploaie se departeaza de la noi si in locul lor se ingramadesc nourii de necazuri si de tulburari in toata lumea. Omenirea inseteaza de sange si cheltuieste toata vlaga pentru fabricarea de arme ucigatoare. Lumea a ajuns astazi ca un cazan, care clocoteste de patima urei si a necredintei.
Cand se va umfla cazanul de focul patimilor, atunci se vor aprinde toate natiile de pe pamant si Dumnezeu sa ne pazeasca de grozavenia razboiului celui de pe urma. Vestile sunt cantate frumos la radio si politica vicleana le impodobeste cu minciuni, dar o biata lume sta astazi deasupra prafului de pusca. O singura scanteie ajunge ca sa aprinda tot pamantul (adica pricina). Ai scanteia aceasta poate sa sara pe negandite si de acolo de unde nu te astepti. Cu alte cuvinte vreau sa spun ca moartea ne pandeste in toata clipa. Dar pana vine razboiul, mai vin si alte incercari grele. In unele parti ploile ineaca lumea, iar in alte parti bantuiesc cutremure mari si seceta, pe care o putem vedea si la noi. In urma acestora vin lipsurile, vine foametea si feluritele boli molipsitoare”, a scris Iacob Hozevitu.
Adauga un comentariu