Stiri si curiozitati

Romica Tociu a devenit bunic! Fiul lui a devenit tatic de baietel

Publicat: 24 mai 2019
3

Bucurie mare in familia lui Romica Tociu. Nora actorului a nascut in urma cu putin timp la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Fericire mare in familia lui Romica Tociu.  Fiul lui, Catalin, a devenit, ieri, tatic de baietel.  Logodnica sa, Ligia, a adus pe lume ieri dupa-amiaza, un copil sanatos, la Spitalul Universitar din Bucuresti.

„Bine ai venit pe lume, Philip Ioan Tociu!!! Iti doresc sa fii sanatos, fericit si iubit si sa ii faci mandri de tine pe parintii tai, Ligia si Catalin, dar mai ales pe celebrul tau bunic, indragitul actor Romica Tociu, de azi proaspat bunic!!! Romica si Nico, sa va traiasca nepotelul si sa vina cat mai repede fratiorii si surioarele!!!

„Si surpriza, si implinire. Surpriza, pentru ca nu ma gandeam sa vina asa de curand un nepotel, aveam alte planuri.  Implinire, pentru ca vine inca cineva in familia noastra pe care o sa-l iubim, pe care abia il asteptam, care o sa aiba multe matusi si multi unchi, bunici, strabunici', ne-a declarat Romica, intr-un interviu, la scurt timp dupa ce a aflat vestea.

„Vrei sa iti spun sincer? Inca nu sunt pregatit. Inca imi caut vorbele, inca imi caut starea… Bucuria mi-am gasit-o pentru ca e cu adevarat o bucurie sa devii bunic. E adevarat ca m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o in picioare, dupa aceea m-am asezat jos. Am baut o sticluta de… primisem de la niste prieteni o palinca mai deosebita, nici nu stiu cand am pus pahar cu pahar. Iti dai seama ca intai a discutat cu mama ei si au repetat, si-au cautat cuvintele. Sincer sa fiu, asta nu este o veste pe care o primesti in fiecare zi. (…) Degeaba mi-ar placea mie , daca nu era un pic pe sufletul Nicoletei, iar apropierea aia ne-a dat liniste noua pentru ca e foarte interesant sa stii ca copilul tau este intr-o relatie frumoasa, intr-o relatie care are perspectiva. Cred ca sunt vreo trei, patru ani impreuna. Locuiesc impreuna, locuiesc si la noi, locuiesc si la ei. Si Daria a primit vestea ca va fi matusa, nici ea nu stie cum se procedeaza, cert este ca a spus ca o va iubi si ca ii va lua cele mai frumoase haine', mai spunea Romica Tociu intr-o emisiune tv.

Adauga un comentariu