Actualitate

Rompetrol se alătură inițiativei Crucii Roşii Române şi donează carburant pentru a sprijini voluntarii în campania ,,Umanitatea nu are graniţe”

Publicat: 27 feb. 2022
Rompetrol se alătură inițiativei Crucii Roşii Române şi donează carburant pentru a sprijini voluntarii în campania Umanitatea nu are graniţe
Rompetrol se alătură inițiativei Crucii Roşii Române şi donează carburant

Rompetrol se alătură campaniei iniţiate de Societatea Naţională de Cruce Roşie Română, „Umanitatea nu are graniţe”, şi donează carburant pentru a sprijini voluntarii şi personalul specializat în acordarea de asistenţă în situaţii de urgenţă.

De asemenea, conform unui comunicat remis, duminică, compania dispune de spaţii de cazare proprii în Moineşti (Bacău) şi Mediaş (Sibiu) şi le poate pune gratuit la dispoziţia mamelor cu copii, oferind condiţii optime şi sigure de locuit (capacitate de 24 de persoane).

„Suplimentar, colegii noştri s-au mobilizat şi strâng saci de dormit şi alte bunuri, ce vor fi direcţionate organizaţiilor nonguvernamentale implicate în acţiuni
umanitare în această perioadă. Salutăm acţiunile societăţii civile şi autorităţilor şi mulţumim pentru responsabilitatea şi implicarea fiecăruia”, subliniază reprezentanţii companiei.
Adauga un comentariu