Viata de cuplu

Rona Hartner, casatorie pe Coasta de Azur. Artista s-a maritat dupa ultima sedinta de chimioterapie

Publicat: 07 oct. 2019

La 46 de ani, dupa ultima sedinta de chimioterapie Rona Hartner si-a implinit un vis. Artista s-a casatorit, in Franta, cu Dj Herve Camilleri, omul care i-a fost aproape in cele mai grele momente.

Evenimentul a avut loc pe Costa de Azur si a adunat peste 150 de persoane. Rona a imbracat o rochie sexy, transparenta, ce ii lasa la vedere formele. „Ne-a unit muzica, dar ne-au unit si alte chestii si, inainte de toate, conteaza faptul ca este o fire caritabila si ajuta oamenii nevoiasi, asa cum fac si eu. in ziua in care am recuperat o femeie de origine africana de pe strada si ne-am ocupat de ea si i-am dat casa si tot ce trebuia, mi-am zis ca baiatului astuia ii spun «da». Din momentul ala m-am indragostit brusc de el, parca s-a deblocat ceva in sufletul meu. Se ruga de mine de vreo trei-patru luni sa-i spun «da» si i-am spus «nu, nu te stiu cum esti»“, marturisea artista intr-o emisiune TV.

Herve Camilleri a mai fost casatorit si are un fiu, iar Rona lasa in urma mariajul cu actorul argentinian Rocco Sedano. Cei doi au divortat in 2008, dar au impreuna o fiica, pe Sumaila.

Rona duce o lupta cu cancerul de colon de la inceputul acestui an. Solista a trecut printr-o interventie in Romania, dar a urmat tratamente si alte sedinte istovitoare de chimioterapie in Franta.
 loading...

Adauga un comentariu