Mozaic muzical

Rona Hartner, depistata cu alta boala. Ce i-au gasit medicii din Franta, pe langa cancer. Doamne fereste!

Publicat: 23 mai 2019
3

Din pacate, in urma cu cateva ore, starea artistei s-a agravat. La un set de analize complet, medicii din Franta i-au mai gasit inca o boala.

Rona Hartner, depistata cu ALTA boala. La cateva ore de la a doua tura de citostatice, vedeta noastra a inceput sa se simta rau. A fost internata de urgenta, din nou. Medicii sustin ca starea ei de sanatate a inceput sa se degradeze desi tratamentul revolutionar din Franta promitea sa nu ii atace organismul.

„Dragilor, vestile apar incetul cu incetul. Am aflat ca am o embolie pulmonara si nu o sa pot sa ajung la Sala Palatului pe 25 mai. Am embolie pulmonara si nu e de gluma. Raman la spital, stiu ca va ganditi la mine si va rugati pentru mine. Deci nu pot sa vin in Romania, in perioada asta oricat mi-as dori de mult. Va pup’, a declarat Rona intr-un Live pe Facebook, unde isi tine la curent fanii despre starea ei.

„Iarasi va sun sa va rog sa va rugati pentru mine. Fac chimioterapia si am niste reactii un pic adverse. Am facut puls 141 si temperatura si nu prea e bine. Trebuia sa stau o zi la spital si pana la urma stau si astazi si sper sa nu ma tina prea mult, ca sa pot sa ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu si as vrea sa fiu prezenta.

Asa ca, de la o zi la alta, nu stim ce se intampla cu boala asta. Va rog sa va rugati pentru mine. Este o incercare, iarasi… E clar… chimioterapia nu e usoara si cred ca am avut o reactie speciala, asa ca sunt la spital in Franta. Rugati-va pentru mine. Am multe evenimente, dar sa vad cum o scot la capat. Multumesc mult, stiu ca atunci cand v-ati rugat pentru mine mi-a mers foarte bine.

Si am sa va rog sa va rugati in continuare. O sa incerc sa ma odihnesc, dar nu este usor sa faci chimioterapia. E mai obositor decat ce am crezut eu la inceput, dar trebuie facuta. Domnul doctor mi-a spus ca trebuie sa fiu o luptatoare si un soldat. Incerc, dar e cam greu”, a spus Rona Hartner in live-ul de pe Facebook.

 

Adauga un comentariu