Actualitate

Rona Hartner, depistata cu alta boala. Medicii i-au descoperit o embolie pulmonara

Publicat: 23 mai 2019
17

Din pacate, in urma cu cateva ore, starea artistei Rona Hartner s-a agravat. La un set de analize complet, medicii din Franta i-au mai gasit inca o boala.

La cateva ore de la a doua tura de citostatice, vedeta noastra a inceput sa se simta rau. A fost internata de urgenta, din nou. Medicii sustin ca starea ei de sanatate a inceput sa se degradeze desi tratamentul revolutionar din Franta promitea sa nu ii atace organismul.

"Dragilor, vestile apar incetul cu incetul. Am aflat ca am o embolie pulmonara si nu o sa pot sa ajung la Sala Palatului pe 25 mai. Am embolie pulmonara si nu e de gluma. Raman la spital, stiu ca va ganditi la mine si va rugati pentru mine. Deci nu pot sa vin in Romania, in perioada asta oricat mi-as dori de mult. Va pup", a declarat Rona intr-un Live pe Facebook, unde isi tine la curent fanii despre starea ei.

"E clar… chimioterapia nu e usoara si cred ca am avut o reactie speciala, asa ca sunt la spital in Franta. Rugati-va pentru mine. Am multe evenimente, dar sa vad cum o scot la capat. Multumesc mult, stiu ca atunci cand v-ati rugat pentru mine mi-a mers foarte bine.

Si am sa va rog sa va rugati in continuare. O sa incerc sa ma odihnesc, dar nu este usor sa faci chimioterapia. E mai obositor decat ce am crezut eu la inceput, dar trebuie facuta. Domnul doctor mi-a spus ca trebuie sa fiu o luptatoare si un soldat. Incerc, dar e cam greu", a spus Rona Hartner in live-ul de pe Facebook.

Adauga un comentariu