Scena artistica din Romania

Rona Hartner, din nou pe mana medicilor, in Franta: „Mi-a spus sa fac citostatice!” Actrita a facut dezvaluiri cutremuratoare. Reactia medicilor: „Nu m-au lasat sa…”

Publicat: 15 apr. 2019
3

Actrita Rona Hartner a ajuns pe mana medicilor, in Franta. Aceasta va suferit o noua interventie chirurgicala si va incepe tratamentul cu citostatice.

Rona Hartner a fost operata de curand in Romania. ajuns pe mana medicilor de curand. Artista a suferit o interventie chirurgicala dupa ce medicii i-au descoperit o tumora la colon. In data de 5 martie 2019, actrita a fost externata. Acum, actrita a ajuns pe mana medicilor din Franta. Intr-o interventie telefonica pe care a avut-o la emisiunea „Rai da’ buni”, de la Antena Stars, vedeta a explicat ca urmeaza sa treaca printr-o noua interventie, dupa care va incepe tratamentul cu citostatice.

„Mi s-a depistat un cancer de colon, dupa ce am facut ocluzie intestinala. Oncologul din Franta mi-a spus sa fac citostatice de preventie timp de sase luni. Sunt in faza trei a cancerului, voi face o mica interventie chirurgicala. Nu m-au lasat sa plec, luni voi fi operata ca sa-mi puna un cateter.

Nu mi-e frica de citostatice, le fac din doua in doua saptamani. Am cinci ganglioni langa tumora, pompau celule maligne in tot corpul. Acum ca sa nu recidiveze si sa nu se instaleze metastaza trebuie sa fac chimioterapie preventiva. Nu-mi pierd parul si nu slabesc”, a declarat Rona Hartner.

Adauga un comentariu