Cancan ultimă oră

Rona Hartner este pregătită de divorț! Actrița s-a împăcat cu gândul că va deveni o femeie liberă

Publicat: 14 aug. 2021
Rona Hartner este pregătită de divorț Actrița s-a împăcat cu gândul că va deveni o femeie liberă
Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri, nu au divorțat în acte

Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri, nu au divorțat în acte, încă, însă recent aceasta a declarat că este pregătită să redevină o femeie liberă. Actrița a vorbit despre acest lucru în cadrul unui interviu.

În curând, Rona Hartner și încă soțul ei, Herve Camilleri, se pregătesc să semneze, oficial, actele de divorț. Actrița este pregătită să redevină o femeie liberă, iar, recent, aceasta a vorbit în cadrul unui interviu despre această chestiune. Actele de divorț nu au fost semnate până în acest moment, deoarece aceștia au întâmpinat câteva probleme. De asemenea, Rona Hartner a vorbit și despre motivele pentru care relația lor nu a mai mers.

„Dumnezeu nu se schimbă niciodată, oamenii se schimbă încontinuu (…) Așa a fost relația noastră și atunci cred că nu sunt eu pregătită la genul acesta de schimbări. Trebuie lucruri mai solide, mai sigure”, a spus Rona Hartner.

Care este motivul real al despărțirii?

Actrița a spus care este, de fapt, motivul real al despărțirii dintre ea și soțul ei, Herve Camilleri.

„Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla. (…) La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila o vedea”, a explicat aceasta.

 
Adauga un comentariu