Scena artistica din Romania

Rona Hartner face apel la prietenii sai de pe patul de spital

Publicat: 16 mai 2019
3

Rona Hartner a trecut prin clipe groaznice! Cantareata spune ca se simte bine acum si ca incearca sa se puna pe picioare si sa nu se mai strezese. Medicii i-au depistat un cancer de colon din cauza unei ocluzii intestinale in luna ferbruarie a anului curent. Actrita a marturisit la inceput ca se afla in faza a treia de cancer si ca va urma sa faca tratamentul dur cu citostatice.

„Incepand de astazi, nu ma mai stresez de nimic! Nu mai am chef. Mama simte mai mult ca mine. Va iubesc, va imbratisez. Nu va ingrijorati, sa va rugati pentru mine. Nu va panicati prea tare! Doamne ajuta!”

Artista, in varsta de 45 de ani, a ajuns pe mana medicilor anul acesta. Cu toate ca boala cu care a fost diagnosticata a fost periculoasa, Rona Hartner a fost pozitiva si s-a luptat pentru viata sa. „Eu credeam ca sunt in faza unu sau doi, dar se pare ca sunt in faza trei deja a cancerului, asa ca luni (15 aprilie – n.r.) mai fac o mica interventie chirurgicala din nou. Trebuie sa imi instaleze un cateter sub piele si sa incep foarte repede primele sedinte de citostatice”, a fost mesajul Ronei Hartner despre problemele de sanatate pe care le intampina.

Dar mi-a spus doctorul ca, fiind un cancer de colon, nu o sa am niste efecte secundare groaznice, iar peste vreo doua saptamani imi da voie sa ma intorc la concerte, dar acum ma blocheaza urmatoarele 10 zile. Nu mi-e frica de citostatice, le fac din doua in doua saptamani“.
Rona Hartner a fost transportata la spital pe data de 22 februarie unde a urmat sa fie operata de urgenta la Spitalul Floreasca, dupa ce medicii i-au gasit o tumoare. Vedeta a facut apel la urmaritorii din mediul onine pentru rugaciuni pentru sanatatea sa. Actrita facea o simpla vizita in Romania pentur o emisiune cand a inceput sa se simta rau.
 

Adauga un comentariu