Din lumea filmului

Rona Hartner încă simte șocul despărțirii de Herve Camililleri. „Încă nu am depășit şocul…”

Publicat: 29 nov. 2021
Rona Hartner si Herve Camililleri
Rona Hartner si Herve Camililleri s-au despartit si nu mai exista cale de impacare

Rona Hartner și Herve Camililleri au semnat actele de divorț în urmă cu câteva luni. Actrița nu a reușit încă să depășească acel moment, însă consideră că a fost decizia corectă. Deși au ales să pună capăt relației, cei doi au rămas buni prieteni.

Rona Hartner și Herve Camililleri s-au despărțit după o căsnicie ce a durat aproape doi ani.  În urmă cu câteva luni, actrița a anunțat divorțul, iar separarea a avut loc la notar.

Rona Hartner și Herve Camililleri au rămas în relații bune după despărțire

Rona Hartner a mărturisit că vorbește adesea la telefon cu fostul partener și că încă nu a putut trece complet peste divorț

„Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, aşa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista şi fără bărbat, fiindcă au existat în viaţa mea şi asemenea perioade, în care am fost mai mult singură.

Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi faptul că am fost binecuvântaţi în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Şi amândoi considerăm că acest lucru are şi va avea pe termen lung o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul”, a declarat Rona Hartner pentru impact.ro.

Între cei doi numai există cale de împăcare

Rona Hartner și Herve Camililleri au avut o despărțire „curată”. Cei doi au divorțat pe cale amiabilă, la notar. Artista a mărturisit că și-au împărțit bunurile, iar la acest capitol a avut noroc pentru că fostul partenere a fost extrem de corect.

Însă înainte de divorț se pare că cei doi au încercat să își regăsească drumul unul spre celălalt. Deși Herve Camililleri era gata pentru o împăcare, Rona a decis că este mai bine ca totul să se termine.

„Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim. Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată”, a declarat Rona Hartner, după despărțire.

Actrița a trecut prin momente grele când s-a pronunțat divorțul, însă acum pare să fi găsit calea către vindecare. Recent, în cadrul unui interviu acordat, vedeta a dezvăluit în ce relații a rămas cu fost soț, dar și cu ce lecții de viață s-a ales, în urma unei noi căsnicii eșuate.

„Din această experiență a divorțului am învățat, ca femeie, că nu contează bunele intenții pentru un cuplu. Cuplul, de fapt, contează numai pentru el însuși. Dacă un cuplu nu este destul de solid, chiar dacă sunt proiecte făcute împreună, pot fi și copii implicați, cuplul nu rezistă. Trebuie să vezi și ce a fost rău din vina ta. Nu trebuie să te simți victimă, chiar dacă te-a trădat partenerul. După o relație care a eșuat, trebuie să ieși din eșec și să lupți. Fuga este rușinoasă, dar e sănătoasă uneori. Însă, decât să stai într-o relație care nu este benefică, mai bine îți vezi de viață”, a precizat Rona Hartner.

Adauga un comentariu