Scena artistica din Romania

Rona Hartner, mesaj dureros „Acolo in ceruri unde boala nemiloasa te-a trimis”

Publicat: 20 mai 2019
3

Rona Hartner, are in acest moment nevoie de sustinerea apropiatilor mai mult ca niciodata. Vedeta ii simte lipsa tatalui sau care, a murit se pare rapus de o boala nemiloasa.

In urma cu o zi, ar fi fost ziua de nastere a tatalui ei, iar vedeta a transmis un mesaj foarte emotionant pe retelele de socializare, dedicandu-i  acestuia un cantec.

„Draga Daddy acolo in ceruri unde boala nemiloasa te-a trimis ….stiu ca acum tu te rogi pentru mine si vrei sa ma bucur de viata mult in continuare ….azi ai fi avut alta varsta ….dar stiu ca esti bine in Rai si ca impreuna cu toti sfintii acolo profiti bine de eternitate…locul acela unde nu mai sunt lacrimi si nici dureri ci doar pace si multa muzica buna …iti dedic azi un cantec „Eternity is all about”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Rona Hartner este pozitiva

Rona Hartner este pozitiva in ceea ce priveste tratamentul cu citostatice. Cantareata este linistita, mai ales ca doctorul ei a asigurat-o ca totul va fi bine. Pana una alta, Rona Hartner se roaga continuu avand in vedere faptul ca are o relatie speciala cu divinitatea.

Adauga un comentariu