Scena artistica din Romania

Rona Hartner, mesaj emotionant de Paste: „Mie nu mi-e frica deloc. Eu ma simt deja vindecata” Care este starea de sanatate a artistei

Publicat: 23 apr. 2019

Rona Hartner a sarbatorit Pastele Catolic, impreuna cu logodnicul ei si se pregateste sa inceapa sedintele de chimioterapie. Cum se simte artista.

Rona Hartner a sarbatorit Pastele Catolic, impreuna cu logodnicul ei, iar acum se pregateste sa inceapa sedintele de chimioterapie. In lupta cu cancerul, artista este foarte optimista si spune ca se simte deja vindecata.

Pozitiva si zambitoare, ca intotdeauna, Rona Hartner spune ca nu ii este deloc frica si ca are multa incredere. "Am foarte multa incredete! Mie nu mi-e frica deloc. O sa incep saptamana asta chimioterapia. Trebuie facuta, nu putem sa ne bazam doar pe har. Eu ma simt deja vindecata, asa ca, daca la urmatorul test de marker tumoral o sa se observe ca nu mai am nimic, probabil ca nu mai am de purtat aceasta cruce.", a spus Rona Hartner, pe o retea de socializare.

Artista le-a urat tuturor sa petreaca sarbatori cu bine si a multumit sustinatorilor si prietenilor ei pentru sprijin si ganduri bune.loading...

Adauga un comentariu