Fotbal extern

Ronaldinho s-a inteles cu Flamengo

Publicat: 18 ian. 2012

Starul brazilian Ronaldinho s-a înţeles cu echipa braziliană de fotbal Flamengo în privinţa achitării restanţelor salariale, acceptand propunerea de reeşalonare a plăţilor pe care i-au prezentat-o conducătorii grupării din Rio de Janeiro.

Anunţul a fost făcut de fratele şi, totodată, impresarul fotbalistului, Roberto de Assis, care ameninţase că Ronaldinho nu va participa la primul meci pe care Flamengo urmează să-l dispute în Copa Libertadores, în deplasare cu formaţia boliviană Real Potosi, pe 25 ianuarie, dacă nu îi vor fi achitate restanţele salariale.

Trei sferturi din salariul lui Ronaldinho este asigurat de o antrepriză de marketing, Traffic, care şi-a întrerupt însă plăţile către fotbalist în urmă cu cinci luni, datoria acumulată ridicandu-se la 3,7 milioane de reali (2,05 milioane dolari).

Responsabilii lui Flamengo s-au grăbit să găsească o soluţie pentru a nu-l pierde pe Ronaldinho, aflat în vizorul unor cluburi din Europa şi Brazilia, după cum a dezvăluit fratele său.

In urma acordului dintre cele două părţi, Ronaldinho s-a alăturat lotului echipei sale, care se pregăteşte sub comanda antrenorului Vanderlei Luxemburgo în vederea confruntări cu Real Potosi.loading...

Adauga un comentariu