Fotbal extern

Ronaldinho s-a saturat sa joace gratis la Flamengo

Publicat: 13 ian. 2012

Starul brazilian Ronaldinho ar putea pleca de la echipa de fotbal Flamengo Rio de Janeiro din cauza unor restanţe salariale în valoare de aproximativ 2 milioane dolari, a anunţat fratele şi, totodată, impresarul său, Roberto de Assis.

‘Doresc să ajungem la un acord, iar apoi el va putea fi aliniat în Copa Libertadores. Insă nu ştiu dacă acest lucru se va întampla’, a explicat fratele lui Ronaldinho.

Flamengo urmează să întalnească formaţia boliviană Real Potosi, pe 25 ianuarie, în cadrul celei mai prestigioase competiţie intercluburi de pe continentul sud-american, Copa Libertadores.

Roberto de Assis a declarat pentru Globo Esporte că a primit ‘oferte ferme din Italia, Spania şi un campionat mai mic’ pentru fratele său, dar şi de la un club care participă la Copa Libertadores.

Trei sferturi din salariul lui Ronaldinho este asigurat de o antrepriză de marketing, Traffic, care şi-a întrerupt însă plăţile către fotbalist în urmă cu cinci luni, datoria acumulată ridicandu-se la 3,7 milioane de reali (2,05 milioane dolari).

‘Cineva trebuie să-şi asume acest lucru, trebuie ca ei să plătească. Sunt deja cinci luni de cand aşteptăm. Ei (Flamengo şi Traffic) trebuie să ajungă la un acord, însă acest lucru pare dificil. Au trecut cinci luni şi nu s-a întamplat nimic’, a insistat impresarul.

Preşedintele clubului Flamengo, Patricia Amorim, s-a arătat, recent, optimistă în privinţa acestui caz, afirmand că ‘lucrurile sunt pe cale să avanseze’.

In varstă de 31 ani, Ronaldinho s-a întors în Brazilia la începutul lui 2011, în speranţa că va putea reveni în echipa naţională, în vederea participării la Cupa Mondială 2014, organizată de ţara sa.loading...

Adauga un comentariu