Magazin

Ropharma lansează în România gama de infuzii fructate Collezione Infuzi Positivi

Publicat: 14 feb. 2020

Ropharma lansează pentru prima dată în România gama de infuzii fructate Collezione Infuzi Positivi. Colecția include 6 titluri impresionante pe bază de măceș, măr, flori de hibiscus, coajă de portocală, fructe de padure și arome de fructe naturale amestecate în mod special și atent alese pentru plăcerea de a savura un mix parfumat și sănătos de plante, potrivit pentru iubitorii de ceai.

Gama Collezione Infuzi Positivi este potrivită pentru orice tip de gust. Fie că preferi florile de hibiscus, frunzele de ceai negru, frunzele de mesteacăn pufos, frunzele de ceai verde ori extract din floarea pasiunii, există un sortiment pentru fiecare! Numele sunt sugestive, iar călătoria în care suntem purtați de această colecție de infuzii fructate ne duce mai aproape de spiritul italian încărcat de iubire, bucurie, prietenie, speranță, încredere și seninătate.

„Produse în inima Salentom, în Specchia, L’Amore, L’Allegria, L’Amicizia, La Speranza, La Fiducia nu conțin cofeină ori teină și pot fi degustate atât calde, cât și reci fiind potrivite în orice moment al zilei sau al anului. Acestea sunt îmbogățite cu arome naturale dintr-un amestec de fructe cultivate organic.  Ciclurile vegetative naturale ale plantelor sunt respectate, întrucât experți urmăresc constant plantele pe tot parcursul ciclului lor de viață și stabilesc cel mai bun timp de recoltare balsamică pentru fiecare lot de producție, pe baza conținutului de ingrediente active ale fiecărui complex de plante.”declară Florența Crețu, Marketing Manager al companiei Ropharma S.A.

Specchia este o municipalitate situată la câțiva kilometri de splendida coastă Apuliană, unde se află noua fabrică de plante San Demetrio, înconjurată de măslini vechi și de vegetație mediteraneană caracteristică. 

Mediul ecologic solid și lipsit de poluare, cultivarea și recoltarea biologică a plantelor medicinale și tehnologia de prelucrare de ultimă oră fac posibilă obținerea unei game largi de produse semifinite cu caracteristici din plante și oficii impecabile, pornind de la ierburile organice cultivate.

Gama este disponibilă în farmaciile Ropharma și pe site-ul oficial, http://www.ropharma.ro/ .

 loading...

Adauga un comentariu