News Flash:

Rosii umplute cu legume

24 Octombrie 2000
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
1 kg rosii, 100 g morcovi, 100 g boabe de mazare verde, 20 g pesmet, 250 g rosii pentru suc, 20 g unt, 1 lingura patrunjel verde tocat marunt.
Legumele, spalate si taiate in bucati, se fierb, apoi se trec prin sita de sarma inoxidabila. Legumelor asezate in castron, li se adauga pesmetul, untul, frunza de patrunjel si sarea necesara. Intre timp, rosiilor de marime potrivita li se taie un capacel. Cu ajutorul unei ligurite se scot semintele. Locul ramas se umple cu legumele preparate. Se aseaza in tava sau intr-un vas rezistent la caldura. Deasupra se toarna, untul topit, sucul de la miezul rosiilor trecut prin sita de sarma inoxidabila, sare, putin patrunjel verde, tocat marunt. Se dau la cuptor. Cand rosiile au prins o culoare putin aurie se servesc simplu sau cu putina smantana.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013438 (s)

loading...