Actualitate

Rovana Plumb , declaratii de ultima ora! Le da peste nas tuturor contestatarilor

Publicat: 08 ian. 2019

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat, marti,  la Guvern, ca Romania a ajuns la un grad de absorbtie de 26%, aproape 8 miliarde de euro. Plumb sustine ca media UE se ridica la 27%. Mai mult, aceasta a declarat si ca  in ianuarie 2017 rata  era la un nivel de 0% in Romania.

Toni Grebla: "Seful statului se cere suspendat"

„Aproape 8 milioane de euro reprezinta investitii de care au beneficiat si beneficiaza in continuare milioane de romani, autoritatile locale si tot ceea ce inseamna mediul de afacer”, a subliniat Plumb.

stire in curs de actualizareloading...

Comentarii
  • dracNEA SA VA IA DE PiSD-ei BORATI SI BORFASI CE PRADATI FARA MILA TARA DE APROAPE 30 DE ANI MAI RAU CA HOARDELE TATARE DE I-ATI INJUMATATIT POPU LATIA FATA DE 1990 SI CHIAR FATA DE ANUL MARII UNIRI CAND ERAU INCA 18 MILIOANE DE CETATENI IN TARA ! (alte tari, ca de exemplu Mexic, Brazilia, turcia, Filipine si-au triplat popu latia in ultima suta de ani)

  • Faptul ca la inceputul lui 2017, absorbtia fondurilor europene era 0%, este perfect explicabila. In 2016, prim-minstru a Ciolos, care a dirijat tot ajutorul de stat catre firmele straine. Misiunea lui era: nimic pentru romani, totul pentru straini.

  • Praf in ochii fraierilor.daca ar fi cinstiti și corecți ar publica lista investițiilor fin bani europeni,locul unde se afla,câți romani iau salarii sau alte venituri,volumul acestor venituri. Altfel sunt simple procente șmecherești.cine o poate crde pe NASA lui Mihăiță amorezul de la primăria iasi,agent securist notoriu?

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit