National

Rovana Plumb prezice scandal la mitingul PSD din Targoviste: Gruparea de gherila ne urmareste peste tot

Publicat: 18 mai 2019
1

Candidatul care deschide lista PSD la europarlamentare, Rovana Plumb, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca se asteapta ca la mitingul PSD din Targoviste, care va avea loc duminica, sa fie proteste impotriva social-democratilor.

„Nu ma asteptam ca dupa 30 de ani de democratie pe care vrem sa o consolidam si in care sunt de acord cu orice manifestare si opinie a celor care au parari contrare sa se ajunga la acest limbaj. La fata locului nu este o atmosfera care sa te faca sa te simti bine. Sincer, cred ca aceste violente nu fac bine intregii societati”, a spus Plumb.

„Ne-a urmarit gruparea de gherila peste tot. Nu stiu ce va fi maine. Am vazut mai multe persaane care nu fac altceva decat sa tipe, sa urle, sa dea cu pumnii. Probabil ca si maine vor veni. In lipsa de argumente, vedeti, incepem sa facem politica cu pumnii”, a adaugat Rovana Plumb, lider al PSD Dambovita.

Social-democratii asteapta, duminica, 30.000 de participanti la mitingul PSD din Targoviste.

Comentarii
  • Anul acesta tipi ca disperata ca sa devii europarlamentar si fiul tau sa poate zice ca si-a meritat banii ca sef de campanie, asa este la voi mama,tata,fii si fice, amantai si tot neamul vostru,Astia de la BZI va sustin doar pentru bani ca nu pot sa cred ca sunt deacorg cu psd.

  • O sa ma tăvălesc de ras după ce o sa câștige psd-ul. Se vede disperarea pe toți cei din opoziție. Va e foame? Vreți sa păpați si voi bine ca ăștia din PSD. Atunci învățați politica si mai lăsați agresivitate. Atuul proștilor.

Adauga un comentariu