Actualitate

Rovana Plumb, replica pentru Klaus Iohannis: ”PSD a dus Romania in NATO si UE”

Publicat: 19 mai 2019
1

Rovana Plumb, cap de lista PSD la europarlamentare, a declarat astazi, la Targoviste, la mitingul social-democratilor, ca PSD a dus Romania in NATO si in UE, in replica la acuzatiile lui Klaus Iohannis legate de orientarea antieuropeana a PSD.
Partidele de opozitie in frunte cu Iohanis incearca sa castige increderea romanilor dupa 5 ani de hibernare la Cotroceni si un guvern zero. Ne acuza ca nu suntem europeni dar uita ca PSD a dus Romania in NATO si in UE. Ne acuza ca suntem prea vocali la Bruxelles si ne aparam drepturile in timp ce ei voteaza impotriva romanilor”, a spus Rovana Plubmb.

A inceput ultimul miting de campanie a Partidului Social Democrat, la Targoviste. Zeci de mii de oameni prezenti- UPDATE

Cea mai mare minciuna din aceasta campanie a fost ca PSD vrea sa scoata Romania de pe calea europeana. PSD nu vrea ca Romania sa stea in anticamera”, a mai spus Rovana Plumb.

Comentarii
  • O sa ma tăvălesc de ras după ce o sa câștige psd-ul. Se vede disperarea pe toți cei din opoziție. Va e foame? Vreți sa păpați si voi bine ca ăștia din PSD. Atunci învățați politica si mai lăsați agresivitate. Atuul proștilor.

  • Rovana Plumb – În octombrie 2014, presa a semnalat faptul ca „una dintre mașinile de lux ale familiei Rovanei Plumb-ministrul mediului pe atunci, un Audi Q7, este înmatriculată în Bulgaria, la Ruse, pentru a evita plata timbrului de mediu, care s-ar ridica la aproximativ 3.000 de euro, conform imaginilor obținute de România Liberă. Mașina este folosită de fiul și de soțul ministrului Plumb, însă în anii 2012 și 2013 mașina a figurat pe numele Rovanei Plumb, conform declarațiilor sale de avere.

    Cu oamenii astia vrea PSD sa ne convinga sa le dam inca o data votul de incredere.

Adauga un comentariu