Actualitate

Rovana Plumb se dezlantuie in legatura cu declaratiie de la Palatul Cotroceni

Publicat: 20 feb. 2019
1

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a reactionat dupa declaratia de presa facuta la Cotroceni, privind bugetul pe anul 2019. Ministrul considera ”jignitoare” o parte dintre afirmatiile facute si considera ca este strict o declaratie politica facuta in numele presedintelui Iohannis.

Klaus Iohannis este in campanie electorala! Nu este interesat de soarta romanilor 

”Consider ca a fost o declaratie jignitoare si care nu are niciun fundament. Este clar ca este o declaratie politica de la tribuna Administratiei Prezidentiale. Sunt cateva cuvinte care m-au deranjat profund. Putem spune ca este camarila de partid acest buget? Este camarila de partid ca previzionam un castig mediu net de 3080 de lei pentru fiecare cetatean? Este camarila de partid ca prevedem excedent bugetar la fondul de pensii? Este camarila de partid faptul ca alocam cu 15 miliarde mai mult la investitii? Ca acordam la Sanatate cu 6 miliarde mai mult? La Educatie cu aproape 10 miliarde de lei? Este camarila de partid ca am adus absorbtia fondurilor europene, intr-un an si jumatate, aproape de media europeana?” a spus ministrul Rovana Plumb la Antena3, acuzand ca nepromulgarea Legii Bugetului va duce la blocarea Romaniei.

Comentarii
  • Este normal ca Iohannis sa fie suparat si sa tranteasca in stanga si in dreapta. Se apropie ziua cand va trebui sa restituie 300000 de euro incasati ilegal. Plus ca doamna Iohannis a trebuit pana la urma sa mearga la procuratura sa dea explicatii.

  • În 2014, presa a semnalat faptul ca „una dintre mașinile de lux ale familiei Rovanei Plumb-ministrul mediului pe atunci, un Audi Q7, este înmatriculată în Bulgaria pentru a evita plata timbrului de mediu, care s-ar ridica la aproximativ 3.000 de euro.

    – Acuzații de corupție
    In 2017, DNA a transmis procurorului general în vederea sesizării Camerei Deputaților, formularea cererii de urmărire penală față de Rovana Plumb sub acuzația de complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu. Ea este suspectată că ar fi inițiat și promovat trecerea ilegală a unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea Consiliului Județean Teleorman, care ulterior le-a închiriat unei societăți comerciale.

  • Aceasta cocoana -fardata, supercoafata care s-a incotzopenit in coasta lui Dracnea ar face mai bine sa-si ia mosneagul si sa se duca pe pustii, pe pustii si pe chetre. Sa-l ia si pe cumatru’su Nechita care actualmente e intr-o rezerva la Socola, la psihopati, obsedati.

Adauga un comentariu