Cancan

Roxana Buzoiu de la „Puterea dragostei” a postat primele imagini cu noul ei iubit

Publicat: 04 mai 2021
Roxana Buzoiu cu parul prins intr-o parte
Roxana Buzoiu, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, se poate declara o femeie împlinită, căci iubește și este iubită

Roxana Buzoiu și-a prezentat noul iubit pe Instagram. Iată cum arată cel care i-a pus lacăt la inimă.

Roxana Buzoiu, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, se poate declara o femeie împlinită, căci iubește și este iubită. Frumoasa brunetă și-a găsit liniștea în brațele unui nou bărbat și a avut curajul să mai dea iubirii o șansă, după toate eșecurile din dragoste pe care le-a suferit în trecut.

În urmă cu doar câteva minute, Roxana Buzoiu l-a prezentat fanilor de pe rețelele de socilaizare pe iubitul ei. Iată cu arată fotbalistul care a făcut-o pe vedetă să aibă din nou fluturi în stomac!

Roxana Buzoiu îi mulțumește lui Dumnezeu pentru relația cu actualul iubit

Frumoasa fostă concurentă de la „Puterea dragostei” ține legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare.

În urmă cu doar câteva momente, Roxana Buzoiu a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultima ei postare. Vedeta a încărcat mai mult fotografii cu noul ei iubit. Se pare că cei doi au făcut o ședință foto cu tematică pascală, motiv care ne duce cu gândul că între cei doi relația este una foarte sudată și de durată.

În toate fotografiile Roxana Buzoiu radiază de fericire în compania partenerului ei de viață, fotbalistul Sendo.

Vedeta are un zâmbet larg, iar iubirea pe care i-o poartă sportivului i se citește pe chip. Aceasta nu a uitat să-i facă și o declarație de dragoste înduioșătoare iubitului ei.

Focoasa brunetă spune despre actualul partener de viață că este un dar primit de ea de la Dumnezeu și speră ca divinitatea să așeze lucrurile cât mai bine între cei doi.

„Dumnezeu ne aseaza lucrurile cum crede el de cuviinta ca este mai bine pentru noi😇Mie mi te a scos in cale si sunt cea mai fericita pentru darul Lui🥰”, a scris Roxana Buzoiu în dreptul imaginilor cu ea și cu actualul ei iubit.

Cei doi au purtat la shooting-ul foto ținute asortate. Ambii au ales piese vestimentare în nuanțe similare. Iubitul ei a optat pentru un tricou tip polo de brand, vișiniu, și o pereche de blugi albi, pe când Roxana a purtat o bluză fără umeri, din satin, cu imprimeu floral în nuanțe de roșu, vișinu și roz, la care a asortat o pereche de colanți din latex vișinii și o pereche de sandale albe.





Adauga un comentariu