Magazin

Roxana Ciuhulescu va ajunge pe masa de operatie! Vezi ce a patit!

Publicat: 14 ian. 2013
1

Roxana Ciuhulescu si-a petrecut vacanta de iarna la schi, alaturi de familie. Vedeta Pro TV a ignorant sfaturile medicilor de a nu face sport, dupa ce s-a accidentat si s-a ales cu o ruptura de tendon la umar. Prin urmare, Roxana va fi operata in curand. …

Roxana Ciuhulescu si-a petrecut prima vacanta de iarna din ultimii 13 ani in Romania si s-a simtit excelent. A schiat pe partii bune fara sa stea mult la coada la telecabina, s-a distrat alaturi de o gasca vesela de prieteni, a petrecut Revelionul pe acorduri de muzica romaneasca, Ana, fetita ei de 4 ani, a invatat sa schieze bine de la un monitor roman, toate acestea fara sa calatoreasca mai mult de 2 ore cu masina.

„La Poiana Brasov m-am simtit aproape ca in Austria. Daca nu as fi avut parte de colindatorii de pe partie cu capra, ursul sau sorcova si nu as fi vazut oameni care se dadeau cu punga, capacul sau alte inventii, m-as fi simtit ca la schi, in strainatate”, spune cu mandrie Roxana Ciuhulescu, care si-a petrecut aproape 2 saptamani intr-o vacanta in stil romanesc, potrivit agentiadepresamondena.com.

Unul din motivele pentru care vedeta Pro Tv a ales sa nu petreaca vacanta asa cum s-a obisnuit, cu adrenalina si mult imprevizibil undeva, in strainatate, a fost o problema de sanatate.

„De cand m-am intors din Afganistan, adica din noiembrie, am avut un accident stupid in casa si am facut o ruptura de tendon la umar. In urma RMN-ului, impreuna cu o echipa de medici ortopezi, am decis ca cel mai bine este sa fac o operatie cat de curand”, povesteste Roxana care la inceputul vacantei la Poiana Brasov si-a propus sa nu schieze ea, ci doar sa o supravegheze pe fiica sa pe partie.

„Desi doctorul m-a sfatuit sa nu ma ating de schi, n-am putut sa rezist si am schiat. Ana era cu unul dintre cei mai buni instructori de schi de la noi din tara, deci nu aveam de ce sa-mi fac griji pentru ea, asa ca, am profitat de moment si tup pe schiuri. Nu-mi pare rau, mai ales ca n-am avut niciun eveniment neplacut care sa-mi afecteze si mai rau umarul”, declara vedeta.

Adauga un comentariu