Magazin

Roxana de la „Puterea dragostei”, inapoi in bratele lui Andy? Fotografia care o da de gol – FOTO

Publicat: 06 mart. 2019

Roxana de la "Puterea dragostei" este indragostita pana peste cap de Andy. Desi au existat niste certuri intre ei si au decis sa se desparta, tanara a ramas cu gandul la el si nu isi ascunde ceea ce simte pentru el. De curand, a postat pe profilul sau de Intagram doua poze de pe vremea cand erau impreuna, alaturi de care a lasat mesaje melancolice.

Adrian de la Puterea Dragostei i-a socat pe toti fanii de acasa! Asa a fost filmat in casa emisiunii

"In mintea mea esti doar tu :(" si "I miss you :(", a scris Roxana, in dreptul pozei in cere il saruta pe Andy.

Madalin None s-ar intoarce la Puterea dragostei
None a plecat de la Puterea Dragostei insa a spus ca se va intaorce daca va simti ca ar putea sa faca un cuplu cu una din fetele din casa. Si ca nu are nici un dubiu ca va reusi acest lucru pentru ca are multi sustinatori care il voteaza. Ajuns acasa, dupa aproape trei luni petrecute in casa de la Puterea Dragostei, None a avut parte de o surpriza din partea Siminei, una din fetele din show.

None de la Puterea Dragostei dezvaluie ca Simina se simtea ciudat din cauza lui Jador
Fostul concurent de la Puterea Dragostei a marturisit ca el a placut-o pe Simina inca de cand era in show, a incercat chiar sa se apropie de ea, insa aceasta era distanta cu toti baietii de teama sa nu interpreteze Jador. Acum insa, None spune ca a inteles de la Simina ca aceasta s-ar fi despartit de Jador.”Simina a pastrat distanta fata de toti baietii. Mi-a spus ca se simtea ciudat din cauza lui Jador. Am apucat sa vorbesc cu ea cate ceva, sa-i pun cateva intrebari, sa aflu cate ceva despre ea, si mi-a placut ce mi-a raspuns”, ne-a mai spus None despre Simina.

sursaloading...

Adauga un comentariu