Cancan ultimă oră

Roxana Dobre și Florin Salam, divorțează? Cum a fost surprins manelistul?

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Roxana Dobre și Florin Salam au spus adevărul despre relația lor de iubire, dar și despre cum a reacționat soția artistului când acesta a fost surprins la petreceri cu mai multe femei misterioase. Cei doi au vorbit în exclusivitate într-un interviu oferit pentru Xtra Night Show.

Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu de aproximativ 7 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi se iubesc nebunește și au mărturisit că nimic nu s-a schimbat în relația lor. Ba mai mult, frumoasa brunetă susține că flacăra iubirii lor este la fel de intensă ca în prima zi și nici vorbă să se stingă vreodată.

Care este relația dintre Roxana Dobre și Florin Salam

Cei doi au vorbit în exclusivitate într-un interviu oferit pentru Xtra Night Show despre relația lor de cuplu și cum a fost aceasta afectată atât de pandemia de coronavirus, cât și de zvonurile care au circulat în ultima vreme. În această situație, cea care a luat imediat cuvântul a fost Roxana Dobre, care a declarat că pentru ei carantina a fost un prilej perfect de a petrece mai mult timp împreună acasă și cu copii lor. În ceea ce privește pasiunea dintre ei, Florin Salam a declarat că soția sa este femeia care îi dă putere.

„Roxana e implicată în tot ce însemn eu, altfel nu am putere. Ea știe doar de bărbatul ei, să-l știe sănătos, să fie cu capul pe umeri, să-i știe iubirea.”, a spus Florin Salam.

Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp manelistul a fost surprins la petreceri private în compania unor femei misterioase și a prietenilor lui, fără să fie văzută și soția sa în compania lor. Roxana Dobre a comentat acest subiect și a spus adevărul despre reacția pe care a avut-o, dar și despre certurile dintre ei doi.

„Serios? Suntem noi singurii care ne certăm? Ne-ațti văzut despărțiți? Toată lumea se ceartă. Atunci când te cerți înseamnă că te iubești, atunci când nu te desparți înseamnă că iubirea e atât de puternică încât nimeni nu poate să ne rupă unul de celălalt. Cum l-aș descrie? Este bărbatul inimii mele, ce să zic? Noi încă nu ne-am consumat flacăra aia să zic așa pentru că soțul meu are meseria pe care o are și fiind tot timpul plecat nu ne-am plictisit unul de celălalt.”, a spus Roxana Dobre.

Prin urmare, nimeni și nimic nu îi poate separa pe Florin Salam și Roxana Dobre. Fericitul cuplu se iubește mai mult ca niciodată și în ciuda certurilor sau micilor escapade, dragostea lor este mai presus de orice. Ba mai mult, potrivit declarației brunetei, artistul este „bărbatul inimii ei” și nici vorbă să îl părăsească vreodată.

Adauga un comentariu