Actualitate

Roxana Hulpe, cerută în căsătorie, pe stadionul de la UNTOLD. „Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul”

Publicat: 05 aug. 2022
Roxana Hulpe căsătorie
Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu urmează să-și unească destinele, după ce știrista Pro TV a spus marele DA

Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Pro TV, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Bogdan Rădulescu. Totul s-a petrecut într-o manieră inedită, pe stadionul Cluj ARENA, unde are loc festivalul UNTOLD. Reamintim că anterior, Roxana Hulpe a avut o relație timp de 5 ani cu chef Alex Petricean, care a participase la prima ediție a MasterChef.

Roxana Hulpe are o carieră de reporter de peste 10 ani la Pro TV, iar de aproape 2 ani ea a fost cooptată în echipa știrilor matinale din weekend, unde face echipă alături de Cosmin Stan. La acea vreme ea a fost promovată ca prezentatoare după ce iniţial îşi anunţase plecarea la Prima TV. Însă nu doar în viața profesională a Roxanei au avut loc schimbări, ci și în cea sentimentală. Astfel, după ce a avut o relație destul de lungă cu Alex Petricean, acum este pe cale să-și unească destinele cu Bogdan Rădulescu.

Roxana Hulpe, cerută în căsătorie de iubitul ei

Recent, știrista Pro TV Roxana Hulpe a avut parte de cel mai special moment din viața ei, pe Cluj Arena, locul în care zilele acestea se desfășoară cel mai mare festival de muzică din România. Frumoasa blondină a fost cerută de soție chiar pe stadion de către iubitul ei Bogdan Rădulescu, unul dintre creatorii festivalurilor Untold și Neversea.

Așadar, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold, sunt pregătiți să facă marele pas. Bărbatul a făcut un gest care va rămâne pentru totdeauna în sufletul patenerei lui de viață. Evenimentul s-a petrecut pe Cluj Arena, în lumina reflectoarelor și sub privirile emoționate ale prietenilor prezenți.

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință.
Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul.
Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe, pe care l-a scris și pe Instagram, în dreptul unei imagini superbe, cu ei doi îmbrățișați.

Bogdan Rădulescu, carte de vizită

Viitorul soț al Roxanei Hulpe, Bogdan Rădulescu, este un cunoscut om de afaceri, cel care, alături de Edy Chereji, a înființat festivalurile Untold și Neversea. Se poate spune fără a greși că aceștia au revoluționat industria festivalurilor din România.

„A fost anul spectacolelor mari în viața mea. Unele cu public, altele fără aplauze, am improvizat, m-am trezit pierdută-n monologuri și am învățat ce mi-a fost dat. Am trăit cu aici și acum și n-aș schimba nimic. Habar nu am când au trecut toate într-un an ce s-a dus, dar azi mă întorc acasă, la Cluj, unde mă așteaptă mai mult decât un spectacol. E festivalul în care cu toții ne lăsăm inimile să bată la unison, că tare ne-a fost dor. E festivalul prieteniei și bucuriei. Suntem împreună”, explică Roxana Hulpe pe contul de Instagram.

Roxana Hulpe a fost la un pas să se mărite cu chef Alex Petricean

Vedeta de la Pro TV a fost la un pas de a se mărita cu chef Alex Petricean, înainte de actualul iubit. Cei doi au format un cuplu vreme de 5 ani. Acesta a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a câștigat cel de-al treilea loc.

După ce între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste, Roxana Hulpe şi Alex Petricean au planificat nunta, însă din cauza pandemiei au fost nevoiţi să o tot amâne. Însă, flacăra dintre cei doi s-a stins iar acum Roxana Hulpe a fost cerută, din nou, în căsătorie, de către Bogdan Rădulescu.
Adauga un comentariu