Celebritati

ROXANA IONESCU a surprins pe toata lumea! Uite ce tatuaj imens si-a facut pe mana

Publicat: 12 ian. 2017
6
”Mama Natura”  este recunoscuta pentru aparitiile ei incendiare, decolteul blondinei atragand intotdeauna privirile barbatilor. Daca a avut noroc la capitolul popularitate, Roxana Ionescu a avut ghinion in dragoste, pentru ca fostul ei sot a parasit-o chiar pentru sora nasei lor.
Recent, o poza postata pe pagina sa de Instagram a surprins pe toata lumea. Vedeta si-a luat inima in dinti si a acceptat provocarea de a-si face un tatuaj imens,  care ilustreaza un lup.
’’Mult mai tare decat mine/ Sunt doar eu, ala de maine’’, a specificat vedeta la descrierea fotografiei.
Fanii au ramas cu gura cascata, nu se asteptau ca blonda sa faca un acest gest si au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovada. ‘’Ce tatuaj!!!’’, este unul dintre comentariile primite la fotografia postata.
Roxana Ionescu si Tinu s-au despartit dupa aproape trei ani de relatie. ”Mama Natura” este, din nou, o femeie libera, chiar daca a facut tot posibilul pentru ca relatia sa mearga. „Cred ca atunci cand o usa se inchide, o alta se deschide. Am invatat sa pretuiesc fiecare experienta pentru ca ma ajuta sa ma transform, sa invat, sa devin un om mai bun. Am impartit momente frumoase cu Tinu, il admir atat ca persoana, cat si pe plan profesional. Noi stim sa separam lucrurile, astfel incat aprecierea si respectul reciproc vor continua. Cel mai probabil, vom colabora pe plan profesional si de acum inainte”, ne-a declarat Roxana Ionescu, in exclusivitate.
Adauga un comentariu