Magazin

Roxana Ionescu este insarcinata! ”Mama natura” a spus totul

Publicat: 24 apr. 2019
1

Veste mare pentru fosta vedeta a Antenei 1, care urmeaza sa devina mama pentru prima oara. Roxana Ionescu este insarcinata! Vestea cea mare a dat-o, impreuna cu iubitul ei, Tinu Vidaicu, chiar la petrecerea pe care au organizat-o weekendul trecut in Timisoara.

Roxana a avut un trecut amoros dificil, cu multe greutati, insa ghinioanele par sa se fi sfarsit pentru focoasa blondina, care urmeaza sa-si intemeieze o familie. In urma cu ceva timp a trecut printr-un divort dureros care a marcat-o profund, insa rana pare se fi inchis odata cu aparitia lui Tinu in viata ei. In plus, faptul ca vor deveni parinti in doar cateva luni le-a consolidat si mai mult relatia.

Cei doi si-au anuntat personal prietenii si au sarbatorit impreuna vestea cea mare. Printre invitatii la petrecerea s-au aflat si Flick, Giulia Angelescu, Raluca, Speak, Stefania si Ana Baniciu, potrivit Spynews.ro. Roxana a fost prezenta pe micul ecran timp de 15 ani, fiind cunoscuta in intreaga tara precum „Mama Natura”, insa a decis ca este timpul sa se retraga si sa se focuseze pe alte lucruri, precum relatia ei. S-a mutat in Timisoara pentru a-i fi alaturi lui Tinu Vidaicu, logodnicul ei, fiind un important om de afaceri timisorean. Roxana, in varsta de 34 ani, nu a facut o prioritate din a se casatori, ci a decis sa urmeze cursul vietii, potrivit Cancan.
Adauga un comentariu