National

Roxette va manca ardeleneste. Vezi ce pretentii au!

Publicat: 16 iul. 2012
1
Trupa Roxette va ajunge peste cateva zile la Cluj-Napoca. Cei doi membrii ai trupei au declarat ca abia asteapta sa ajunga in inima Transilvaniei, ca vor sa cunoasca bucataria traditionala, sa deguste vinul si berea facute in Ardeal, dar, daca timpul le va permite, sa viziteze orasul.
Organizatorii concertului Roxette de joi, 19 iulie, informeaza, printr-un comunicat de presa, ca pregateste ultimele detalii pentru ca trupa sa se simta ca acasa. „Roxette declara ca abia asteapta sa revina in Romania, sa descopere Clujul si bucataria ardeleneasca. Clujul pare sa-i fi impresionat deja pe cei doi membrii ai trupei care au declarat ca si-ar dori sa poata explora orasul, daca programul le va permite acest lucru. În mod cert, vor incerca bucataria locala, rugandu-i pe organizatori sa le pregateasca o serie de sugestii culinare cu specific ardelenesc.
Trupa a mai solicitat bere si vin rosu autohton, multe salate si diferite tipuri de lapte si iaurt. Din culise  va trebui sa lipseasca nici ghimbirul feliat, fructele proaspete si branzeturile„, arata organizatorii concertului.
Dincolo de meniul sanatos, trupa a mai cerut ca intreaga zona de backstage, in special cabinele celor doi solisti, sa fie decorate cu flori de sezon si multe lumanari parfumate. Si cum multi artisti au dezvoltat un spirit eco, nici Roxette nu face exceptie si au solicitat ca, in zona de culise, sa fie amplasate mai multe recipiente pentru colectare selectiva.
sursa: Adevarul de Cluj-Napoca
Adauga un comentariu