National

RTV, dat in judecata de Raed Arafat

Publicat: 01 apr. 2013
1

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii dr. Raed Arafat sustine ca va actiona in justitie postul de televiziune RTV pentru afirmatiile legate de mobilierul si parchetul masiv ”de lux” din biroul sau.

”Datele prezentate si dezbatute sunt eronate, aducand un grav prejudiciu numelui meu si imaginii mele”, a precizat Raed Arafat, intr-un comunicat citat de Agerpres.

Acesta a explicat ca mobilierul existent in biroul sau este acelasi de cand l-a preluat, in urma cu trei ani, o parte fiind achizitionat de el in anul 2009.

„Am inlocuit 10 scaune vechi cu 8 scaune noi, 2 fotolii simple si o masuta. (…) Plata s-a efectuat de pe cardul bancar personal. Am achizitionat un numar de polite, un covor 2×3 metri, corpuri simple de iluminat, un televizor, un suport de perete pentru televizor si 2 ferestre de tip termopan pentru care am achitat integral sumele in baza facturilor emise in numele meu.

Am achizitionat tot din fonduri personale (…) jaluzele verticale pentru secretariat, precum si pentru Centrul Operativ, avand in vedere ca aceste articole nu se pot achizitiona conform legii, la momentul actual, de catre Ministerul Sanatatii„, a explicat Raed Arafat.

Comentarii
  • si ce asa nume mare? a venit cu lauri din tara lui sau a facut jocul politicienilor de la noi in fata celor multi si nu mai spun…tehnologia si tehnica patrundea si fara el ca doar stiti ce calculatoare si ce masini aveati la revolutie si ce aveti acum si nu puteti spune ca tot datorita lui

    • Daca toti politicienii romani ar fi facut in toate domeniile ce a facut acest strain pentru Romania eram poate egali cu Elvetia.Din pacate se gaseste intotdeauna cate un nesimtit,idiot,dement care sa arunce cu noroi in munca si gandurile curate spre cei care chiar isi fac meseria,care au demonstrat cu fapte,a cheltuit din buzunarul sau ca sa ridice sistemul sanitar fie si un procent sau cat a ridicat dar …a ridicat.

  • nu mai vorbiti ca a cheltuit din banii lui a venit rupt in fund si acum este mare milionar in euro facand jocul intereselor politice. pana sa vina el cine facea descarcerarile ca doar nu putrezeau victimele acidentelor in masini sau ce sa credem ca fara el se desfiintau unitatile de pompieri? prea ne inchinam strainilor si nu ne mandrim cu ce facem noi. acel ce spune ca nu avem cu ce ne mandri se refera la ce a facut el pentru bunul mers al tarii el care numai a consumat si a asteptat pomana amara a strinilor si nu a pus in pamant nici o samanta pentru urmasii lui.

Adauga un comentariu