Cancan ultimă oră

Ruby, mărturisiri uluitoare despre Alex Velea: „El a fost primul”

Publicat: 27 ian. 2020

Ruby a făcut mărturisiri uluitoare despre Alex Velea. puțini sunt cei care știu legătura dintre cei doi artiști. Ruby, una dintre Faimoasele de la „Survivor Romania”, este una dintre vedetele autohtone care nu se sfiește să își expună public atât bucuriile, cât și perioadele mai puțin plăcute prin care a trecut de-a lungul timpului. Iubită și apreciată de milioane de fani, Ruby reușește să se mențină în topurile muzicale din țară, lansând hit după hit, cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și difuzări în playlist-urile radiourilor naționale și internaționale.Puțini, însă, sunt cei care știu că succesul ei i se datorează în mare parte lui Alex Velea.

“Alex Velea a pus baze sănătoase și serioase carierei mele. El a fost primul care a venit să-mi facă o piesă. Mi-a dat melodia «Stinge lumina», m-a luat pe scenă în concertele lui, m-a ajutat. Așa am învățat ce să fac eu pe o scenă. Să fiu deschisă, naturală. De la el am învățat că pe scenă trebuie să fiu eu”, a povestit Ruby.

Ruby vrea să facă spectacol la Survivor

Ruby este una dintre concurentele care a plecat la Survivor România, show care se filmează în Republica Dominicană. Acolo, artista vrea să facă spectacol și să încheie cu succes emisiunea.

”Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merita să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajuta cel mai mult în această incercare”, a declarat Ruby.

Totodată, artista a dezvăluit și ce a pus în geamantanul cu care a plecat din România spre Republica Dominicană.

”Avem voie să ne luăm cinci chiloți, cinci perechi de șosete, trei bluze cu mânecă scurtă, trei cu mânecă lungă, trei colanți, trei perechi de pantaloni scurți și trei costume de baie. Și…atenție, nu ni le va da pe toate odată, ci doar când se deteriorează. Atât! Chin…ce să zic”, a declarat Ruby

Adauga un comentariu