Stiri si curiozitati

Rugăciune de duminică: Rostește această rugăciune și scapă de necazuri și de boli

Publicat: 19 ian. 2022
femeie ce se roaga, lumanari aprinse
Duminica este prima zi a creaţiei, ceea ce înseamnă sărbătoarea recunoştinţei şi a bucuriei pentru creaţia lui Dumnezeu

Această rugăciune de duminică este extrem de benefică tuturor oamenilor. Rugăciunea de duminică făcătoare de minuni este foarte puternică și nu e credincios care să fi respectat acest ritual și să nu fi avut rezultatele așteptate.

carte sfanta, trandafir galben, lumanare, candela
Duminica este ziua în care se aduce laudă lui Dumnezeu, ziua în care este celebrat Domnul Iisus Hristos

Duminica este prima zi a creaţiei, ceea ce înseamnă sărbătoarea recunoştinţei şi a bucuriei pentru creaţia lui Dumnezeu. Este şi ziua carităţii active. Sfinții Părinți concluzionează:

 „Duminica este ziua în care se aduce laudă lui Dumnezeu, ziua în care este celebrat Domnul Iisus Hristos.”

Duminica este importantă şi pentru societate. E un reper, un moment de referinţă, este timpul „în care se regăsesc semnificaţiile importante ale vieţii, ale bucuriei de a sta împreună…“, este sufletul celorlalte zile.

femeie ce se roaga
. Fiecare zi a săptămânii are o rugăciune a ei, însă o rugăciune de duminică are o putere aparte

Rugăciune de duminică: Cum să te rogi pentru a primi ajutor toată săptămâna

În ziua de duminică, majoritatea semenilor noștri pășesc în lumea credinței, celebrând pe Dumnezeu prin rugăciune și odihnă. După o săptămână încărcată de griji și de căutări ne gândim ce probleme am rezolvat, când ne-am apropiat de Dumnezeu și când ne-am îndepărtat de El, cu voie sau fără de voie.

Ce rugăciune rostești, aceea îți influențează soarta. E important să știi ce rugăciune să spui. Fiecare zi a săptămânii are o rugăciune a ei, însă o rugăciune de duminică are o putere aparte, care ne va da forțe proaspete pentru o nouă săptămână.

maini impreunate, rozariu
Rugăciunea de duminică făcătoare de minuni se rostește vreme de 9 duminici, la aceeași oră, cu 9 lumânări din ceară curată aprinse

O rugăciune de duminică făcătoare de minuni

Rugăciunea de duminică făcătoare de minuni se rostește vreme de 9 duminici, la aceeași oră, cu 9 lumânări din ceară curată aprinse. Este de preferat ca ritualul să se facă imediat după revenirea acasă de la slujba de la biserică. Sau se poate face și seara, înainte de culcare, rostind următoarele:

„Doamne, auzi rugăciunea mea! Ascultă cererea mea, întru credincioșia Ta. Auzi-mă, întru dreptatea Ta. Să nu intri la judecată cu robul Tău. Că nimeni din cei vii nu-i drept înaintea Ta. Vrăjmașul prigonește sufletul meu și viață mea o călca în picioare. Făcutu-m-a să locuiesc în întuneric ca morții cei din veacuri. Mâhnit e duhul în mine. Și inima mea e încremenită înlăuntrul meu.

Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mâinilor Tale m-am gândit. Tins-am către Ține mâinile mele, sufletul meu că un pământ însetoșat. Degrab auzi-mă, Doamne, că a slăbit duhul meu. Nu-ți întoarce față Ta de la mine, că să nu mă asemăn celor ce se pogoară în mormânt. Fă să aud dimineață milă Ta, că la Ține mi-i nădejdea.

Arată-mi calea pe care voi merge, că la Ține am ridicat sufletul meu. Scapă-mă de vrăjmașii mei, că la Ține alerg, Doamne. Învață-mă să fac voia Ta, că Tu ești Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă povățuiască la pământul dreptății. Pentru numele Tău, Doamne, dăruiește-mi viață. Întru dreptatea Ta scoate din necaz sufletul meu. Fă bunătate de stârpește pe vrăjmașii mei și pierde pe toți cei ce necăjesc sufletul meu, că eu sunt robul Tău. Amin.”

Duminica este cea mai importantă zi din săptămână, tocmai de aceea, o rugăciune de duminică te ajută și te însoțește în toate zilele următoare.

maini impreunate ce se roaga pe o biblie
O rugăciune de duminică te ajută și te însoțește în toate zilele următoareAdauga un comentariu