Prima pagină » WoW! » Religie » Rugăciune pentru căsătorie Sf. Efrem: Minuni aduse în rândul credincioșilor 

Rugăciune pentru căsătorie Sf. Efrem: Minuni aduse în rândul credincioșilor 

17 ian. 2022, 16:12,
BZI.ro, în WoW!

Rugăciune pentru căsătorie Sf. Efrem se rostește pentru a aduce minunile tainei căsniciei mai repede. Sfântul Efrem cel Nou este unul din sfinții cei mai iubiți și rugați spre a îndeplini orice nevoie și dorință a creștinilor. 

Oamenii îl cheamă în ajutor în tot felul de împrejurări ale căsniciei, pentru liniște, pace și iubire, iar rugăciuna pentru căsătorie al Sf. Efrem cel Nou este o cale mai rapidă a îndeplinirii tuturor dorințelor. 

icoana sf efrem cel nou

Cea mai întâlnită rugăciune făcătoare de minuni în acest sens, al unui cămin familial lipsit de probleme este rugăciuna pentru căsătorie al Sf. Efrem

Rugăciune pentru căsătorie Sf. Efrem: O căsnicie fără probleme! 

Creștinii cer ajutorul sfinților atunci când întâmpină o problemă în viață, când suferă de boli grele, traume, pentru izbăvirea de păcate și nevoi, dar și pentru a avea o casă sau o familie. Cea mai întâlnită rugăciune făcătoare de minuni în acest sens, al unui cămin familial lipsit de probleme este rugăciuna pentru căsătorie al Sf. Efrem. 

Este o rugăciune scurtă care se rostește se ascultă timp de 40 de zile pentru îndeplinirea dorințelor unui cămin familial, al unei căsnicii și găsirea sufletului pereche. Începe prin recunoașterea minunilor săvârșite de sfânt: 

Sfinte Mare Mucenice Efrem, tinerei care se rugase știe să poată întemeia o familie, i-ai spus în vis: Te voi ajuta sa fii alături de cel pe care îl vrei. Și cuvântul tău s-a adeverit, căci tânărul pe care îl iubea, a cerut-o și a luat-o de soție.” 

Credincioșii cer prin rugăciunea sfântului Efrem împlinirea tainei căsătoriei, găsirea unui partener de viață care să satisfacă nevoile și grijile de care au parte, de întemeierea unei familii și pentru a da naștere copiilor. Se rostește în fiecare zi, timp de 40 de zile, iar preoții spun că Sf. Efrem apare în vis și călăuzește drumurile celor două suflete pentru a se întâlni. 

persoana care se roaga cu o lumanare aprinsa

Sfântul Efrem cel Nou s-a arătat mai multor femei și monahii, povestind din viața și suferințele martirice prin care a trecut timp de 8 luni

„Luminează-mi mintea să nu alerg după averi pământești, ci să caut mai ales bogăția duhovnicească. Mintea mea este nepricepută și slabă, izbăvește-mă, Sfinte, cu rugăciunile tale,de neputințele care mă apasă. Dăruiește-mi înțelepciune și răbdare. Luminează-mi mintea să alerg la spovedanie ori de cate ori umbra păcatului va tulbura mintea mea, mai înainte ca gândul murdar să devină faptă.”

Rugăciunea se încheie cu implorarea sfântului către mântuire și izbovirea din nevoie către Iisus Hristos, Mântuitorul:

„Sfinte Efrem, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru mine, dacă-mi este de folos spre mântuire să port crucea căsătoriei, să se întâmple aceasta spre slava lui Dumnezeu. Iar dacă îmi este mai de folos să duc mai departe crucea singuratatii, ajută-mă sa rabd fără să cârtesc.

Iar de va fi voia lui Dumnezeu să ajung să îmi întemeiez o familie, ajută-mă, Sfinte, aceasta să fie prilej pentru a mulțumi lui Dumnezeu în fiecare zi. Și roagă-L pe Hristos Dumnezeu ca la vreme potrivită, să-mi dăruiască, copii credincioși și sănătoși, care să ducă o viață curată și sfântă.”

icoana sf efrem cel nou

Creștinii cer ajutorul sfinților atunci când întâmpină o problemă în viață, când suferă de boli grele, traume, pentru izbăvirea de păcate și nevoi

Sf. Mucenic Efrem se arată în vis 

Preoții susțin că trebuie doar să ai credință puternică, răbdare și să nu te gândești niciun moment că totul va fi în zadar deoarece orice rugăciune dacă este spusă cu credință și seriozitate se va îndeplini și va face liniște în sufletele năpustite de necaz și nevoi. 

Credincioșii spun că Sf. Efrem cel Nou le apare în vis și îi îndeamnă către o cale a pocăinței, mărturisirii de păcate și răbdare prin rugăciune. 

persoana caree intinde mana spre lumina

Enoriașii citesc rugăciunea pentru căsătorie a Sf. Efrem pentru a primi ajutor în întemeierea unei familii

Sfântul Efrem cel Nou  s-a arătat mai multor femei și monahii, povestind din viața și suferințele martirice prin care a trecut timp de 8 luni, a fost ucis de turcii otomani pentru a se lepăda de credință. Enoriașii citesc rugăciunea pentru căsătorie a Sf. Efrem pentru a primi ajutor în întemeierea unei familii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024