Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune pentru îndepărtarea necazurilor. Citește aceste rânduri ori de câte ori te simți neajutorat
Rugăciune pentru îndepărtarea necazurilor. Citește aceste rânduri ori de câte ori te simți neajutorat

Rugăciune pentru îndepărtarea necazurilor. Citește aceste rânduri ori de câte ori te simți neajutorat

12 apr. 2021, 11:04,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În clipele grele cu care ne întâlnim în viață, este bine să rostim o rugăciune pentru îndepărtarea necazurilor. Se spune că rugăciunea către Maica Domnului este cea mai puternică și nu poate fi înlocuită de alta. Această rugăciune trebuie spusă de trei ori pe zi, trei zile de marți la rând cu icoana Sfintei Fecioare în față și cu o lumânare.

Chiar daca în acele momente te simți lipsit de ajutor, prin intermediul acestei rugăciuni o să scapi de gândurile negre și de probleme.

Rugăciune pentru îndepărtarea necazurilor către Maica Domnului

Rostește aceasta rugăciune ori de câte ori te simți înconjurat de necazuri de trei ori pe zi, trei zile de marți la rând cu icoana Sfintei Fecioare în față și cu o lumânare.

“Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt orice primejdie ce ai întâmpinat…

În numele Tatălui, al Fiului și-al Sfântului Duh,

Amin!”

Rugăciune pentru îndepărtarea necazurilor către Sfânta Nina

Nu de puține ori în viață apar probleme și nu știi cum să le gestionezi corect. Pentru a-ți limpezi gândurile caută mereu să iți găsești refugiul în rugăciune. Aceasta cale este cea mai ușoară și cea mai benefică în situații de genul.

Ca și în cazul rugăciunilor împotriva farmecelor, rugăciunea pentru îndepărtarea necazurilor către Sfânta Nina, întocmai cu Apostolii și luminătoarea Georgiei, este considerată a fi una extrem de puternică.

„O, atotlăudată şi preaminunată Nina, cea întocmai cu Apostolii, mare podoabă a Bisericii dreptmăritoare şi laudă cinstită a poporului ivirean, cea care întreaga ţară georgiană cu învăţătura dumnezeiască a Evangheliei ai luminat; cu faptele apostoleşti ai învins vrăjmaşul mântuirii noastre, cu munca şi rugăciunile ai sădit aici grădina lui Hristos, care a dat roade multe.

Prăznuind sfântă amintirea ta, ne înfăţişăm cinstitului tău chip şi cu evlavie sărutăm atotlăudatul dar dat ţie de Maica Domnului – Crucea de minuni făcătoare, pe care ai înfăşurat-o cu părul tău preţios, şi te rugăm cu umilinţă că pe o veşnică ocrotitoare a noastră: de toate relele şi scârbele păzeşte-ne, pe duşmanii Bisericii Sfinte a lui Hristos şi pe potrivnicii evlaviei înţelepţeşte-i,

Turma ta ocroteşte-o şi roagă-L pe Atotbunul Dumnezeu şi Mântuitorul nostru, în faţa Căruia te afli, pace ţării noastre să dăruiască, oamenilor viaţă îndelungată şi spor în tot lucrul bun şi mijloceşte pentru noi să ne primească în împărăţia Sa cerească unde toţi sfinţii laudă Preasfânt numele Lui acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!

O rugăciune pentru îndepărtarea necazurilor poate cu adevărat să vă ajute în depășirea momentelor de criză în care vă aflați. Rostiți mereu una din cele două rugăciuni pentru a scapă de durerea care vă apasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *