Stiri si curiozitati

Rugăciune pentru iubire în cuplu. Cum să te rogi să-ți meargă bine în căsnicie

Publicat: 26 apr. 2021
o femeie și un bărbat care se roagă împreună
Cu credință și cu rugăciune vei primi ajutor să începi o nouă relație sau să ai parte de liniște și dragoste în cuplu

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii înalță rugăciuni către divinitate pentru ceea ce le este necesar, cele mai frecvente fiind cele pentru sănătate și dragoste. În otice relație și căsnicie pot să mai apară probleme și de aceea multă lume trebuie să știe să spună o rugăciune pentru iubire în cuplu.

Mulți care caută o dragoste sinceră, credincioasă și lungă se tem să înceapă o relație din cauza experiențelor anterioare nereușite sau din cauza relațiilor destrămate pe care le-au văzut la cunoscuți și care au suferit din această cauză.

Atunci când te rogi divinității vei reuși să-ți câștigi încrederea în tine și să lași la o parte propriile temeri. Astfel, doar cu credință și cu rugăciune vei primi ajutor să începi o nouă relație sau să ai parte de liniște și dragoste în cuplu.

un bărbat și o femeie care se țin de mână, la asfințit
Cu credință și cu rugăciune vei primi ajutor să începi o nouă relație sau să ai parte de liniște și dragoste în cuplu

Rugăciune pentru iubire în cuplu: Cum să ceri ajutorul Sfinţilor Mucenici Gurie, Samona şi Aviv

Persoanele care au probleme în cuplu sau care își doresc ca relația lor să fie liniștită și lipsită de griji din cauza partenerului pot să spună cea mai puternică rugăciune care le salvează relația.

Sfinţii Mucenici Gurie, Samona şi Aviv sunt cunoscuţi între creştinii ortodocşi ca ocrotitori ai căsniciei şi fericirii familial și de aceea o rugăciune către aceștia va face căsnicia ta să meargă bine și să te bucuri de dragoste și de înțelegere din partea partenerului tău de viață.

Aceasta este cea mai puternică rugăciune de iubire care are efect imediat și care va face ca lucrurile vor merge de minune în cuplu:

„O, preaslăviţilor Mucenici Gurie, Samona şi Aviv! La voi, ca la nişte grabnici ajutători şi calzi rugători, alergăm noi, nevrednicii şi neputincioşii, rugându-vă cu osârdie: nu ne treceţi cu vederea pe noi, cei căzuţi în multe fărădelegi, care păcătuim în toată ziua şi în tot ceasul: povăţuiţi-i la calea dreptăţii pe cei rătăciţi, tămăduiţi-i pe cei ce pătimesc şi pe cei întristaţi, păziţi-ne pe noi întru viaţă neprihănită şi cu întreagă înţelegere.

o femeie care stă în brațele unui bărbat
Cu credință și cu rugăciune vei primi ajutor să începi o nouă relație sau să ai parte de liniște și dragoste în cuplu

Precum oarecând, aşa şi acum sunteţi acoperitori ai căsătoriilor, întărindu-le în dragoste şi în unire de cuget şi izbăvindu-le de toate răutăţile şi nevoile. Apăraţi-i, preaputernicilor Mărturisitori, pe toţi creştinii dreptslăvitori, de năpaste, de oamenii răi şi de cursele diavoleşti; feriţi-i pe ei de moartea năprasnică, rugându-vă Preabunului nostru Domn să ne adauge marile şi bogatele Sale mile nouă, smeriţilor Săi robi, că nu suntem vrednici să chemăm cu buze necurate numele cel de mare cuviinţă al Ziditorului nostru, dacă voi, Sfinţilor Mucenici, nu veţi mijloci pentru noi.

Pentru aceasta, la voi alergăm şi mijlocirea voastră înaintea Domnului cerem. Aşijderea, izbăviţi-ne de grindină, de potop, de foc, de sabie, de năvălirea celor de alt neam şi de războiul cel dintre noi, de molimele cele aducătoare de moarte şi de toate bântuirile cele pierzătoare de suflet. Aşa, pătimitorilor ai lui Hristos, rânduiţi-ne cu rugăciunile voastre toate cele bune şi de folos, ca întru bună cinstire săvârşind vieţuirea noastră vremelnică şi dobândind sfârşit neruşinat, să ne învrednicim, cu mijlocirea voastră, dimpreună cu toţi Sfinţii, a sta de-a dreapta Dreptului Judecător şi a-I slăvi pe El, pe Tatăl şi pe Sfântul Duh în vecii vecilor. Amin.”

un bărbat și o femeie care se îmbrățișează
Cu credință și cu rugăciune vei primi ajutor să începi o nouă relație sau să ai parte de liniște și dragoste în cuplu

Reguli ce trebuie respectate când spui o rugăciune pentru iubire în cuplu:

Pentru a spune o rugăciune pentru iubire în cuplu trebuie respectate anumite reguli. Astfel, cuvintele adresate Domnului, sfinților sau mucenicilor trebuie spuse cu dorință sinceră și cu o inimă deschisă. Dacă spui rugăciunea fără a crede în ceea ce spui, atunci șansele ca vorbele tale să fie auzite de divinitate sunt mici.

Dacă ești sincer și vorbele tale vin din suflet, atunci cu siguranță acestea vor fi auzite și Domnul vă va ajuta dacă inima voastră nu este întunecată de gânduri rele.

Este indicat ca rugăciunea să fie memorată și să fie spusă și nu citită. În cazul în care o citiți de pe o foaie sau de pe un gadget, atunci concentrarea voastră nu va fi către divinitate ci spre alte probleme și lucruri din jur.

Teologii sunt de părere că rugăciunile au cea mai mare putere în timpul marilor sărbători bisericești.
Adauga un comentariu