WoW!

Rugăciune pentru izbăvire de boală. Citește-o către Iisus Hristos

Publicat: 14 dec. 2020
icoana cu Iisus Hristos caruia ne adresam cand citim o rugaciune pentru izbavire de boala
Dacă nu te poți concentra când citești rugăciunea mai lungă, atunci rostește de trei ori rugăciunea inimii

Citeşte această rugăciune pentru izbăvire de boală ori de câte ai o problemă. Chiar și când cineva drag ţie trece printr-un mare necaz, o poți citi. Rugăciunea îi este adresată lui Iisus Hristos şi e scurtă. Oricine o poate citi. Obişnuieşte-i şi pe copii ca, din când în când, să o citească. Îi va face mai blânzi şi mai atenţi la cele sfinte.

Când citeşti această rugăciune pentru izbăvire de boală, aprinde o lumânare sau, şi mai bine, o candelă. Închide televizorul sau orice altă sursă de distragere a atenţiei şi începe să citeşti. Nu te grăbi. Procedând astfel, la un moment dat vei observa că nimic nu-ţi va mai distrage atenţia. Dacă încă eşti la început şi de multe ori îţi fug gândurile, rosteşte rugăciunea inimii.

Rugăciune pentru izbăvire de boală

Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră!

Din adâncul inimii Te rog să primeşti smerita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală! Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre folosul său.

Că noi neputincioşi suntem şi nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău. De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.

Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-Te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i suferinţa, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor.

Şi dacă îi e de folos să ducă mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei.

Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăinţă şi de mulţumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!”

Amin!

Adauga un comentariu