Stiri si curiozitati

Rugăciune pentru spor la bani. Ce să rostești ca să atragi prosperitatea financiară

Publicat: 16 mai 2022
o femeie care se roagă
Creștinii care se roagă la Dumnezeu au parte de mult ajutor divin, iar visurile lor devin realitate într-un timp foarte scurt.

O rugăciune pentru spor la bani este tot ce ai nevoie, atunci când îți dorești să atragi prosperitatea financiară. Rostește-o ori de câte ori ești în impas și ai nevoie de ajutor divin.

Orice om își dorește să fie prosper din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, puțini știu care este cea mai puternică rugăciune prin care pot atrage banii și prosperitatea în casa lor. Rostită în fiecare zi, o astfel de rugăciune face minuni!

Creștinii care se roagă la Dumnezeu au parte de mult ajutor divin, iar visurile lor devin realitate într-un timp foarte scurt. Dorința de a duce o viață liniștită, fără griji, este general valabilă pentru toată lumea, însă puțini știu ce rugăciune trebuie spusă pentru sporul banilor și pentru prosperitate.

Rugăciune pentru spor la bani adresată Maicii Domnului

Dacă îți dorești proasperitate financiară, rostește rugăciunea următoare în fiecare zi, iar ajutorul divin nu va întârzia să apară.

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

icoană cu maica domnului și pruncul
Maica Domnului

Continuă cu această rugăciune puternică:

„Îți sunt recunoscător pentru prosperitate! Îți sunt recunoscător pentru bogăție! Încrederea mea în Tine Dumnezeu este absolută! Sunt copleșit de banii și darurile Tale! Îți mulțumesc din inimă pentru tot! Amin!”

Rugăciune puternică pentru ajutor financiar

O altă rugăciune puternică și folositoare pentru sporul banilor este cea închinată lui Dumnezeu. Aceasta te va ajuta să te pui repede pe picioare și să scapi de grija zilei de mâine.

„Binecuvântează, suflete al meu pe Domnul! Doamne, Dumnezeul meu, maritu-Te-ai foarte! Intru strălucire şi în mare podoabă Te-ai îmbrăcat.
Cel ce Te îmbraci cu lumină ca şi cu o haină; Cel ce întinzi cerul ca un cort; Cel ce acoperi cu ape cele mai de deasupra ale lui; Cel ce pui norii suirea Ta; Cel ce umbli peste aripile vânturilor;

Cel ce faci pe îngerii Tăi duhuri şi pe slugile Tale pară de foc; Cel ce ai întemeiat pământul pe întărirea lui, şi nu se va clătina în veacul veacului.

Adâncul ca o haină este îmbrăcămintea Lui; peste munţi vor sta ape. De certarea Ta vor fugi, de glasul tunetului Tău se vor înfricoşa.

Se suie munţi şi se coboară vai, în locul în care le-ai întemeiat pe ele. Hotar ai pus, pe care nu-l vor trece şi nici nu se vor întoarce să acopere pământul.

Cel ce trimiţi izvoare în văi, prin mijlocul munţilor vor trece ape; adapa-se-vor toate fiarele câmpului, asinii sălbatici setea îşi vor potoli. Peste acelea păsările cerulul vor locui; din mijlocul stâncilor vor da glas. Cel ce adapi munţii din cele mai de deasupra ale Tale, din rodul lucrurilor Tale se va sătura pământul.

mâini ridicate la cer
O altă rugăciune puternică folositoare pentru sporul banilor este cea închinată lui Dumnezeu.

Cel ce răsări iarba dobitoacelor şi verdeaţa spre slujba oamenilor; ca să scoată pâine din pământ şi vinul veseleşte inima omului; ca să veselească fata cu untdelemn şi pâinea inima omului o întăreşte. Satura-se-vor copacii câmpului, cedrii Libanului pe care i-ai sădit; acolo păsările îşi vor face cuib.

Locaşul cocostârcului în chiparoşi. Munţii cei înalţi adăpost cerbilor, stâncile scăpare iepurilor.

Facut-ai luna spre vremi; soarele şi-a cunoscut apusul său.
Pus-ai întuneric şi s-a făcut noapte, când vor ieşi toate fiarele pădurii; puii leilor mugesc ca să apuce şi să ceară de la Dumnezeu mâncarea lor.

Răsărit-a soarele şi s-au adunat şi în culcuşurile lor se vor culca. Iesi-vă omul la lucrul său şi la lucrarea sa până seara.

Cât s-au mărit lucrurile Tale, Doamne, toate cu înţelepciune le-ai făcut! Umplutu-s-a pământul de zidirea Ta. Marea aceasta este mare şi largă; acolo se găsesc târâtoare, cărora nu este număr, vietăţi mici şi mari. Acolo corăbiile umblă; balaurul acesta pe care l-ai zidit, ca să se joace în ea.

Toate către Tine aşteaptă ca să le dai lor hrană la bună vreme.

Dându-le Tu lor, vor aduna; deschizând Tu mâna Ta, toate se vor umple de bunătăţi. Dar întorcându-Ţi Tu fata Ta, se vor tulbura; lua-vei duhul lor şi se vor sfârşi şi în ţărâna se vor întoarce. Trimite-vei duhul Tău şi se vor zidi şi vei înnoi faţa pământului.

Fie slavă Domnului în veac! Veseli-se-vă Domnul de lucrurile Sale. Cel ce căuta spre pământ şi-l face pe el de se cutremură; Cel ce se atinge de munţi şi fumegă. Canta-voi Domnului în viaţa mea, canta-voi Dunmezeului meu cât voi fi. Plăcute să-i fie Lui cuvintele mele, iar eu mă voi veseli de Domnul. Piară păcătoşii de pe pământ şi cei fără de lege, ca să nu mai fie. Binecuvântează, suflete al meu, pe Domnul.
Amin!”
Adauga un comentariu