WoW!

Rugăciune scurtă către Maica Domnului – Pentru ce se citește

Publicat: 16 nov. 2020
icoana din biserica cu Maica Domnului si Pruncul Iisus Hristos
Orice rugăciune se citește cu candela aprinsă

Mai jos găseşti o rugăciune scurtă către Maica Domnului. Deşi e mică, se rosteşte în numai 2-3 minute, are putere mare. O poţi citi oricând, cu candela aprinsă.

Aceastp rugăciune se citește pentru a mulțumi pentru ceea ce ai primit, dar și pentru sănătate, spor și ajutor. Maicii Domnului ne rugăm atât pentru noi, cât și pentru cei dragi.

Rugăciune scurtă către Maica Domnului

Preasfânta Maică, Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare!

Îţi mulţumesc pentru toate icoanele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se revărsa prin ele!

Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi!

Îţi mulţumesc că nu ne laşi prada celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău! Iartă-mă Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă!

Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică!

Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la credinţa a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit!

Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mama, pentru iubirea Ta sfânta şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc,

Maică Sfântă Preaiubita, care îi primeşti pe toţi cei care te caută, îndură-te de mine. Depun în mâinile tale acest “nod” greu.

El îmi alungă pacea şi mă împiedica să merg către Domnul meu, şi să-mi pun viaţa în slujba Lui. Desfă, te rog, acest “nod” din viaţa mea, o, Măicuţă Bună.

Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate!

Amin!

Și mai scurtă decât rugăciunea de mai sus este rugăciunea către Maica Domnului a Sfântului Serafim de Sarov.

Adauga un comentariu