Religie

Rugaciunea care poate face minuni pentru cel care o rosteste din toata inima – Sfantul Efrem Siriul mijloceste ruga ta catre Dumnezeu

Publicat: 27 mart. 2018
14

Slavit cu mare cinste in fiecare an pe data de 28 ianuarie, Sfantul Efrem Siriul este unul dintre marii teologi ai crestinatatii care a lasat in urma sa scrieri valoroase dar si o rugaciune facatoare de adevarate minuni.

Citeste si Sa nu treaca ziua fara sa zici rugaciunea asta scurta, dar cu mare putere! Este bine s-o repeti si in tren si pe drum si acasa, pana ce adormi seara s-o ai in gura

Urmatoarea rugaciune care se citeste mai ales in marele Post al Pastelui, in Saptamana Mare dar si cand aveti mare nevoie este urmatoarea:

„Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie. Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei daruieste-l mie, robului Tau.

Citeste si Sfantul Paisie Aghioritul: „Cand se distrug familii intregi sau mor multe persoane intr-o familie sa stiti ca se intampla aceasta fie din…” Acestea sunt cele 3 mari cauze!

Asa, Doamne, Imparate, daruieste-mi ca sa-mi vad gresalele mele si sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin”. Dupa ce cititi aceasta rugaciune, faceti trei serii a cate patru matanii, apoi spuneti urmatoarele: „Dumnezeule, milostiv fii mie, pacatosului!” (metanie), „Dumnezeule, curateste-ma pe mine pacatosul!” (metanie), „Cel ce m-ai zidit, Dumnezeule, miluieste-ma!” (metanie), „Fara de numar ti-am gresit, Doamne, iarta-ma!” (metanie).

Aceasta scurta dar incredibila rugaciune se spune ca face minuni si indeplineste orice dorinta a celui care o spune cu inima curata.
Adauga un comentariu