Stiri si curiozitati

Rugăciunea celor 7 arhangheli. Când se rostește pentru a avea parte de ajutorul forțelor cerești

Publicat: 14 ian. 2022
rugaciunea celor 7 arhangheli
Rugăciunea celor 7 arhangheli ne ajută atunci când suntem împovărați de probleme.

Una dintre cele mai puternice rugi pentru sănătate și curățirea sufletului este rugăciunea celor 7 arhangheli. Aceasta este vindecătoare și de grabnic ajutor celor aflați în suferință. 

Preoții ne îndeamnă să citim rugăciunea celor 7 arhangheli ținând cont de o rânduială anume. Această rugă către arhangheli este făcătoare de minuni și presupune o pregătire spirituală din partea credinciosului. Iată când se rostește pentru a avea parte de ajutorul forțelor cerești.

Rugăciunea celor 7 arhangheli, tămăduitoarea suferințelor trupești și sufletești

Rugăciunile către forțele cerești sunt înzestrate cu o putere vindecătoare deosebită, iar cel care o rostește trebuie să țină cont de câteva rânduieli.

Pe lângă rugăciunile către Maica Domnului, Iisus Hristos și către toți sfinții, rugile către forțele îngerești sunt ocrotitoare de rele și ajută la curățirea sufletului. De fiecare dată când ne simțim împovărați de gânduri rele sau de problemele zilnice, preoții de sfătuiesc să citim rugăciunea celor 7 arhangheli. 

Această rugă este mijlocitoare și făcătoare de minuni. Rugăciunea celor 7 arhangheli este de grabnic ajutor pentru a avea parte de protecție, fericire, înțelepciune, inspirație, succes, noroc și dragoste. Fiecare rugă închinată celor 7 arhangheli face minuni pentru cel care o rostește cu smerenie și credință.

,,Sfinților Arhangheli, rugați-vă pentru noi!

Pe toţi cei ce-mi stau împotrivă biruieşte-i cu puterea cinstitei şi de viaţă făcătoarei Cruci, cu rugăciunile Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu, cu ale sfinţilor îngeri şi cu ale Sfinţilor Apostoli. Apără-mă de cutremure, de potop, de războaie, de orice rău și izbăveşte-mă de cel viclean, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.”

Când și cum se rostește pentru a primi ajutorul forțelor cerești

Rugăciunea celor 7 arhangheli este extrem de puternică și îl ajută pe credincios să scape de gândurile rele și de păcate. Mai mult, fiecare rugă închinată arhanghelilor îi oferă celui în suferință cele mai frumoase daruri, dragoste, înțelepciune, fericire, protecție, inspirație, succes și noroc. 

Preoții ne îndeamnă să rostim această rugăciune în fiecare zi a săptămânii, ținând cont de o rânduială aparte. Putem citi în întregime această rugăciune sau o putem împărți pe zile pentru a rosti în fiecare zi o rugăciune către un arhanghel. 

De asemenea, rugăciunea celor 7 arhangheli se rostește seara sau dimineața, atunci când gândurile sunt liniștite și cugetul curat. 

Citirea acestei rugi vindecătoare o putem face după ce am aprins candela. Mai mult, preoții ne sfătuiesc să rostim o rugăciune la aprinderea candelei, dar și câțiva psalmi de grabnic ajutor. 

Persoanele care sunt singure și își doresc o familie pot citi psalmi pentru căsătorie pentru a scăpa de disperare și deznădejde, dar și pentru a-și găsi sufletul pereche. 

Este cunoscut faptul că fiecare persoană primește la naștere un înger păzitor care veghează și îl ocrotește pe tot parcursul vieții. De aceea, preoții ne sfătuiesc să rostim zilnic și o rugăciune către îngerul păzitor.

,,Sfinte Îngere, păzitorul și acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobită și cu sufletul îndurerat stau dinaintea ta și mă rog. Auzi-mă pe mine, păcătosul rob al lui Hristos, care cu multă căință și lacrimi amare strig: să nu pomenești fărădelegile și nedreptățile cu care eu, nevrednicul, te mâhnesc în toată vremea, săvârșind fapte necuvenite în fața Ziditorului meu Dumnezeu. Fii milostiv și nu te depărta de la mine. Trezește-mă din somnul păcatului și ajută-mă cu rugăciunile tale, că întru pocăință și neprihană să-mi petrec cealaltă vreme a vieții mele.

Păzește-mă de căderile în păcate de moarte, ca să nu pier în deznădejde și să nu se bucure vrăjmașul de pierzarea mea. În tot locul și în tot ceasul să-mi stai înainte, rugându-L pe Domnul Dumnezeul îndurărilor să-mi ierte păcatele pe care le-am săvârșit în viața mea cu fapta, cu gândul sau cu vorba.”

Rugăciunea celor 7 arhangheli ne ajută atunci când suntem împovărați de probleme. Această rugă tămăduitoare se rostește în fiecare dimineață sau seară, cu multă smerenie și credință pentru a avea parte de ajutorul forțelor îngerești.

Adauga un comentariu