Curiozitati

Rugaciunea divina, rostita 10 zile la rand, te ajuta sa depasesti si cele mai imposibile probleme

Publicat: 05 nov. 2018
9

Nu exista persoana care in viata sa nu aiba momente de cumpana sau o problema mai delicata. In acele clipe, nu trebuie sa va simtiti parasiti, ci sa cititi aceasta rugaciune extrem de puternica pentru a avea succes in tot ceea ce faceti.

Se citeste timp de 10 zile

Aceasta rugaciune se citeste atat pentru a avea reusita in viata cat si pentru a capata protectie divina. Cand o cititi, aprindeti o lumanare. Rugaciunea se citeste zi de zi, dimineata sau seara, timp de 10 zile.

Doamne, asa precum arde lumanarea mea de repede, luata din sfanta biserica, tot asa sa-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista si toti sfintii, ca sa piara tot atat de repede toate facaturile, spurcaciunile, toate relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, farmecele, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea…

Doamne, ajuta-ma sa-mi recapat sanatatea, linistea, sporul si prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevazut, sa am spor in casa, in vite, in pasari, sa fiu ferit de accidente si de relele intamplari, eu si casa mea, familia si colaboratorii de la munca.

Doamne, sa se departeze vrajmasii si sa se imblanzeasca, sa am soarta buna de la Dumnezeu, sa mi se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu si lucrurile vrajitoresti sa nu aiba putere asupra mea.

Doamne, fereste casa mea de ura si invidie, de certuri, de batai, de boli molipsitoare, de betii, de anturaj prost…

Doamne, intareste-ma si pastreaza-mi credinta stramosilor, credinta crestinilor. Doamne, ocroteste pe parintii mei, pe fratii mei, pe surorile mele (se spun numele lor) si dezleaga blestemele viilor si mortilor cazute asupra noastra.

Si lumineaza mintea si soarta copiilor nostri, da-le spor la invatatura si reusita in viata.

Doamne, ajuta-ne! Doamne, iarta-ne! Doamne, miluieste-ne! Doamne, fie-Ti mila de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi!
 

Adauga un comentariu