Actualitate

Rugăciunea mamei pentru fiul ei are foarte mare putere și face adevărate minuni

Publicat: 31 mart. 2021
Rugăciunea mamei pentru fiul ei are foarte mare putere și face adevărate minuni
Rugăciunile rostite de părinți au o putere extraordinară și au rolul de a-i proteja pe copii

Un credincios adevărat știe ce putere are rugăciunea mamei pentru fiul ei, bunăstarea copiilor fiind prioritatea oricărui părinte. Și aceasta deoarece iubirea unei mame pentru copiii săi nu poate fi comparată cu nimic în lume. O astfel de rugăciune are rolul de a crea o barieră de protecție foarte puternică în fața răului și a pericolelor.

Orice părinte ajunge la un moment dat să realizeze că iubirea unei mame pentru copiii săi este mai presus de orice și nu se poate compara cu nimic în lume. Și aceasta deoarece grija și preocuparea pentru binele copiilor este prioritatea numărul unu a fiecărei mame. Când credința în Dumnezeu este sinceră, o astfel de rugăciune rostită din suflet de către mamă va avea efectul scontat. Ea poate fi rostită ori de câte ori simte o mamă nevoia, dar mai ales în momentele dificile, și cu siguranță va face adevărate minuni.

Ce putere are rugăciunea mamei pentru fiul ei

Rugăciunile rostite de părinți au o putere extraordinară, și aceasta datorită relației deosebite dintre mamă sau tată și copiii acestora. Rugăciunea unei mame, care vine din adâncul sufletului, are o putere uimitoare, deoarece dragostea mamei pentru copilul ei este sinceră și nemăsurată. Rostind astfel de rugăciuni îi vei oferi copilului o protecție care îl va apăra de încercările vieții.

Aceste rugăciuni asemenea unui talisman vor oferi sprijin și sunt un adevărat colac de salvare în cele mai dificile situații. Și atunci când un părinte se roagă pentru bunăstarea și protecția copilului său nu trebuie neapărat să folosească rugăciuni lungi sau complexe. Trebuie doar ca rugăciunea să fie sinceră și să fie făcută din inimă…

O mamă iubitoare va dori doar ce e mai bun pentru copiii săi și va face tot posibilul ca fiul ori fiica ei să crească sănătoși, să fie amabili, grijulii, harnici și să aibă succes în viață. Însă rugăciunile pentru fiu și pentru fiică sunt ușor diferite. Și aceasta deoarece rugăciunea pentru fiică este adresată Maicii Domnului, iar cea pentru fiu – către Dumnezeu Tatăl.

Rugăciunile unei mame pentru fiul și fiica sa

Cuvintele venite din inima unei mame pot influența soarta unui copil, îl pot ajuta să scape de vreo boală și să aleagă calea corectă în viață.

Rugăciune pentru fiică. „Te rog, Maica Domnului, cea mai sfântă, dă sănătate fiicei mele. Știi cum visează sufletul său – dă-i în viața ei zile mai clare! Mă rog pentru fericire, frumusețe, spor și multe minute pline de bucurie. Fă-o să plângă mai puțin de amar. Lasă fericirea să îi cuprindă orele. Dacă cineva o supără, mânia nu se topește, știu: va fi o lecție pentru sfânta ei tărie și iubirea ta și dacă ea este slabă în spirit, nu-și găsește imediat drumul în viață – ajut-o cu rugăciunea ta zilnică.”

Rugăciune pentru fiu. „Te rog, Dumnezeule milostiv! Iartă-mi păcatele mele. Nu îmi este nimic mai apropiat și mai drag decât iubirea Ta atotcuprinzătoare. Nu cer nimic pentru mine – mă rog pentru fiul meu: trimite-I liniște și pace, Învață-l să devină un om adevărat, cu suflet bun. Ferește-l de ciudă și răutate, ajută-l să vadă rațiunea în lume, în păcat și să rămână drept, mereu în umbra milosteniei Tale.”

Acum, astfel de rugăciuni în Postul Paștelui sunt binevenite pentru cei cu inima curată. Iar rugăciunea mamei pentru fiul ei este cea mai puternică protecție de care poate avea parte un copil, în fața tuturor greutăților vieții…
Comentarii
Adauga un comentariu