Stiri si curiozitati

Rugăciunea Sfântului Spiridon pentru spor în toate. Rostește-o la nevoie și viața ți se va schimba

Publicat: 13 mai 2022
icoană cu sfântul spiridon
Credincioșii se roagă neîncetat la Sfântul Spiridon pentru a dobândi cele de folos pentru această viață și pentru cea viitoare.

Rugăciunea Sfântului Spiridon pentru spor te ajută să îți duci la îndeplinire toate îndatoririle. Fie că ești elev și mergi la școală, fie că ești adult și ai un loc de muncă solicitant, această rugăciune te va ajuta să te liniștești și să te concentrezi pe tot ceea ce trebuie să duci la îndeplinire.

Sfântul Spiridon s-a născut în localitatea Askia, din insula Cipru, în jurul anului 270. Înainte de a fi hirotonit, acesta s-a ocupat de păscutul oilor. A fost căsătorit și a avut o fiică, dar a rămas văduv încă de tânăr.

Despre Sfântul Spiridon se spune că pleacă periodic din raclă, pentru a-i ajuta pe oamenii care îl cheamă în rugăciune, cu credință și cu dragoste. Astfel că, Sfântul Ierarh Spiridon al Trimitundei, ale cărui Sfinte Moaşte se păstrează în catedrala cea mare din insula Corfu, Grecia, este un mare făcător de minuni. Este cinstit de Biserică pe data de 12 decembrie.

moaștele sfântului spiridon
Despre Sfântul Spiridon se spune că pleacă periodic din raclă, pentru a-i ajuta pe oamenii care îl cheamă în rugăciune, cu credință și cu dragoste.

Rugăciunea Sfântului Spiridon pentru spor în toate

Rostește această rugăciune puternică de fiecare dată când ai nevoie de ajutor divin. Vei avea spor în toate și va fi cu noroc.

„Apărătorului credinței să-i aducem din inimă mărturisiri mulțumitoare. Toți care prin ale lui înțelepte învățături ne-am luminat cu credința și să-i cântăm. Bucură-te, Sfinte Ierarhe Spiridon, mare făcător de minuni!
Vrednicule păstor al Bisericii, Sfinte Ierarh Spiridon, deşi nu avem nici vrednicie şi nici pricepere pentru a ne ruga ţie cu potrivite cuvinte. Totuşi venim la tine, sfinte, şi mărturisindu-ne multele păcate săvârşite, ne rugăm ţie cu smerenie.

Întinde mâna ta cea dreaptă, cu care de-a lungul vieţii ai săvârşit atâtea minuni, şi binecuvântează-ne pe noi toţi, cei care venim la tine cu credinţă! Nădejde a celor care şi-au pierdut nădejdea, mângâiere a celor necăjiţi, te rugăm fii mijlocitor pentru sufletele noastre cele împovărate de multe ispite şi, cu obişnuita ta bunătate şi iubire de oameni, roagă-te către Ziditorul tuturor să ne dăruiască vindecare de feluritele boli ale sufletului.

Învredniceşte-ne şi pe noi, nevrednicii, ca prin mijlocirea ta să ne împărtăşim de bunătăţile sufleteşti şi trupeşti făgăduite adevăraţilor credincioşi. Dăruieşte-ne, sfinte, ajutorul tău cu care, biruind otrăvitoarele gânduri care se luptă cu noi neîncetat, să dobândim cele de folos pentru viaţa aceasta şi, mai ales, pentru cea viitoare. Bucură-te, cel ce ești cu îngerii slujitor! Bucură-te, că ești și cu oamenii cu trupul petrecător! Bucură-te, al cărui trup astăzi săvârșește minuni! Bucură-te, că încălțările tale slujesc drept dovadă. Amin.”

icoană cu sfântul spiridon
Rostește această rugăciune puternică de fiecare dată când ai nevoie de ajutor divin.

Rugăciunea către Sfântul Spiridon care face miracole

Credincioșii se roagă neîncetat la Sfântul Spiridon pentru a dobândi cele de folos pentru această viață și pentru cea viitoare. Aceștia își mărturisesc păcatele săvârșite și se roagă Sfântului cu smerenie, pentru a-i binecuvânta.

„Vrednicule păstor al Bisericii, Sfinte Ierarhe Spiridoane, deși nu avem nici vrednicie și nici pricepere pentru a ne rugă ție cu potrivite cuvinte, totuși venim la ține, sfinte, și mărturisindu-ne multele păcate săvârșite, ne rugăm ție cu smerenie: întinde mână ta cea dreaptă, cu care de-a lungul vieții ai săvârșit atâtea minuni, și binecuvântează-ne pe noi toți, cei care venim la ține cu credința!

Nădejde a celor care și-au pierdut nădejdea, mângâiere a celor necăjiți, te rugăm fii mijlocitor pentru sufletele noastre cele împovărate de multe ispite și, cu obișnuită ta bunătate și iubire de oameni, roagă-te către Ziditorul tuturor să ne dăruiască vindecare de feluritele boli ale sufletului.

Invredniceste-ne și pe noi, nevrednicii, că prin mijlocirea ta să ne împărtășim de bunătățile sufletești și trupești făgăduite adevăraților credincioși.

Dăruiește-ne, sfinte, ajutorul tău cu care, biruind otrăvitoarele gânduri care se luptă cu noi neîncetat, să dobândim cele de folos pentru viață această și, mai ales, pentru cea viitoare. Amin!”

icoană cu sfântul spiridon
Credincioșii se roagă neîncetat la Sfântul Spiridon pentru a dobândi cele de folos pentru această viață și pentru cea viitoare.Adauga un comentariu