Sport

Rugbistii au fost exilati din Agronomie

Publicat: 14 ian. 2008
1

• Dupa doua amanari succesive, astazi, la ora 15.00, este programata reunirea echipei de rugby Poli Agro Iasi • Antrenamentele se vor desfasura pe stadionul Tineretului, dupa ce vestiarele din Agronomie au intrat in reparatii capitale

Exilati din Agronomie pentru ca vestiarele au intrat in reparatii capitale, rugbistii de la Poli Agro Iasi vor reveni abia astazi pe terenul de antrenament. Mai mult decat atat, antrenorul Constantin Verives a avut cateva probleme personale de rezolvat si de aceea primul antrenament al anului este programat abia astazi, de la ora 15.00. Astfel, jucatorii ieseni ar trebui sa-si reia de astazi antrenamentele, dar nu au inca un vestiar in care sa se schimbe. Practic, jucatorii lui Verives vor fi obligati cel mai probabil sa se schimbe la stadionul Emil Alexandrescu, de unde vor face deplasarea cu microbuzul clubului spre arena Sandu Ville Gorun.

 De la reunirea lotului vor lipsi Mihaita Lazar, care se afla deja la Bucuresti, unde a sustinut testele fizice, iar acum este in cantonament la Snagov. Jucatorul iesean este angrenat cu Selectionata Bucurestiului in Challenge Cup si cu reprezentativa Romaniei in Cupa Europeana a Natiunilor. Lucian Morosanu s-a prezentat la Navodari, la selectionata Under 20 si se pregateste pentru participarea la Campionatul Mondial. In schimb, este exclus ca la reunire sa apara jucatori noi, din moment ce clubul din Agronomie nu-si permite sa transfere vreun rugbist in aceasta perioada. Tehnicianul formatiei din Agronomie spera totusi sa pastreze macar actualul lot pentru partea a doua a campionatului. Cel putin deocamdata, din cate se pare, pe adresa clubului Politehnica nu a sosit nici o oferta pentru vreun rugbist iesean. „Au explodat preturile la jucatorii din tara si noi nu ne putem permite sa platim atatia bani pentru a aduce jucatori. Speram doar sa pastram actualul lot pe care il am acum la dispozitie, pentru a putea face o echipa competitiva la Iasi”, a declarat antrenorul Constantin Verives. Intre timp, play-out-ul Diviziei Nationale va debuta pe data de 8 martie, zi in care Poli Agro Iasi se va deplasa sub Tampa, pentru partida cu echipa CFR Brasov. Pana atunci insa, rugbistii ieseni ar putea disputa cateva jocuri de verificare, la Memorialul Sandu Ville Gorun de la Iasi, antrenorul Verives programand chiar si un cantonament la Targu Neamt.

Adauga un comentariu