Sport

Rugby: Familia Poli Nena a sarbatorit sfarsitul de an

Publicat: 30 dec. 1999

•Peste 150 de persoane au participat la banchetul organizat de firma „Nena”, in sala mare a Combinatului Cotnari

Mare sarbatoare, marti seara, la Combinatul Cotnari Iasi. A fost o petrecere a tuturor membrilor familiei „Poli Nena”, alaturi de cei care, in decursul acestui an le-au fost aproape. Intr-o sala imensa, rugbysti si handbalisti de la Poli Nena impreuna cu sotiile sau prietenele, antrenorii si oficialii gruparii iesene, reprezentanti ai MTS si FRR, numerosi oameni de afaceri si de sport, precum si oameni de presa, au sarbatorit impreuna sfarsitul unui an extrem de bun in privita performantelor Politehnicii Nena.
Una dintre numeroasele surprize din acea seara a constituit-o prezenta internationalului roman Gabriel Brezoianu, el petrecand momente de neuitat – dupa cum a spus – in compania viitorilor sai colegi de echipa. Ramanand la capitolul „surprize-surprize”, organizatorii au facut deliciul mesenilor, introducandu-i in tainele vinului de Cotnari, degustarile de rigoare fiind precedate de o scurta istorie a localitatii, a vinului in sine, precum si de o „raita” prin adevarata industrie a combinatului.

Daca e transformare, e… Mihai Mocanu

La un moment dat, la auzirea cuvantului „transformare”, unul din baietii eleganti ridica capul tresarind. Si cine putea fi decat transformatorul echipei noaste, Mihai Mocanu, (23 de ani), nascut pe 22 mai 1979, in Iasi. Ca si colegii sai, a debutat in rugby la Scoala Sportiva Unirea, in anul 1994, peste numai patru ani ajungand la echipa de seniori a Politehnicii. Mihai este inca elev la Liceul Industrial nr. 5 din Iasi si ar vrea ca dupa terminarea scolii sa fie admis la Institutul de Educatie Fizica si Sport. Din cauza ca este foarte tanar, nici cartea sa de vizita nu este impresionanta, insa calitatile sale il impun ca pe o mare speranta a rugbyului iesean. Atat cele mai frumoase amintiri cat si cele mai putin placute, se leaga de meciul de la Cluj, cand i-a fost umbrita bucuria tocmai de nereusitele sale, el ratand atunci nu mai putin de cinci incercari din pozitii favorabile. Petrece mult timp cu prietena sa, Anca, la care tine foarte mult, in timpul sau liber mai facandu-si loc si cate o partida de baschet sau o muzica buna. Desi recunoaste ca va fi foarte greu in play-off, Mocanu spuna ca „avem sanse mari de a ne indeplini obiectivul, acela de a ne clasa pe unul din locurile 3 – 6. Personal, cred ca ne vom situa pe una din primele cinci pozitii, care ne va onora, mai cu seama ca majoritatea suntem tineri si jucam pentru prima oara in Divizia A. Evident, asta nu inseamna ca ne multumim cu atat. Noi vom incerca mai mult, vom tinti mai sus, poate vom da lovitura. Cine stie?”, a conchis Mihai Mocanu surazator, gandindu-se deja la transformarile din play-off. Cu siguranta isi au si ele importanta lor in economia partidei si deci, „transformerul”, de ce nu, poate decide o partida de rugby.loading...

Adauga un comentariu