Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Dulci în mod natural, bananele sunt ingredientul ideal pentru deserturi aromate. Nu-ţi vine nici o idee de desert în minte? Nu-i nimic! Avem noi o propunere savuroasă!
400 g cremă de brânză
200 g ciocolată
10 biscuiţi digestivi
2 banane
Topeşti ciocolata, o laşi la răcorit şi o amesteci cu crema de brânză rece. Adaugi biscuiţii zdrobiţi în blender şi omogenizezi. Întinzi o bucată de folie din plastic pe masă, pui jumătate din compoziţia din brânză şi ciocolată, astfel încât să fie de lungimea unei banane. Pui la mijlocul compoziţiei o banană descojită şi, cu ajutorul foliei, rulezi crema peste banană până obţii forma unui salam.
Legi strâns la capete folia şi repeţi procedura cu ingredientele rămase. Dai ruladele la rece peste noapte.