News Flash:

Rulada cu ciuperci

18 Decembrie 2000
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
50 g unt, 80 g faina, 500 ml lapte din care se prepara un sos Bxchamel consistent, 2 linguri ulei (sau 50 g unt), 350 g ciuperci curatate, spalate bine si taiate marunt, 1 lingura faina, 100 ml lapte, 100 g smantana, 20 g unt, 50 g cascaval ras. Ciupercile taiate marunt se inabusa in ulei sau unt, adaugandu-se sarea necesara. Cand ciupercile s-au inmuiat se amesteca cu faina si se prajesc putin adaugandu-se laptele si condimentele necesare. Se iau de pe foc, se incorporeaza smantana,. Cu acest preparat rece se umple foaia preparata din sosul Bxchamel. la care dupa racire s-au adaugat 3 galbenusuri de ou batute cu furculita si albusurile batute spuma tare. Dupa ce acest amestec in grosime de 1 deget a fost copt intr-o tava mai mare, se rastoarna pe un servet. Se intinde compozitia din ciuperci peste aceasta foaie, se ruleaza si se aseaza pe platoul de servit (dreptunghiular). Se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013271 (s)